La plataforma local contra la guerra opina que la seva feina ha contribuït a la davallada electoral del PP


  • Comparteix:

La plataforma local Aturem la Guerra creu que la mobilització ciutadana que han promogut els últims mesos ha contribuït a la davallada electoral del PP a Sant Cugat. La plataforma ha mostrat la seva satisfacció per aquesta reculada dels populars, que esperen veure fora del govern municipal.

La plataforma considera molt positiu que, a diferència d'altres poblacions on el PP ha conservat els vots d'eleccions anteriors, aquesta formació reculi a Sant Cugat i passi a ser l'última força representada al consistori. Segons un dels portaveus de la plataforma, José Fernando Mota, ara la ciutat s'ha de lliurar de patir la vergonya, diuen, de tenir un partit bel·licista amb responsabilitats de govern:

José Fernando Mota

La Plataforma expressa la seva alegria perquè el PP hagi estat el partit menys votat dels que tenen representació


La plataforma també ha criticat l'Ajuntament perquè, asseguren, durant les últimes setmanes els han posat pals a les rodes a les seves accions de boicot als populars. Mota considera una retallada de la llibertat d'expressió que els posin dificultats per fer actes a la casa de cultura o que els hagin retirat del carrer algunes pancartes:

José Fernando Mota

Les pancartes que nosaltres vàrem penjar no tapaven cap altra pancarta


La plataforma ha anunciat que continuarà les seves mobilitzacions, amb una cercavila-cassolada aquest dissabte, i participant, diumenge a Barcelona, a la manifestació contra l'ocupació de l'Iraq i de Palestina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.