El PSC de la demarcació de Terrassa exclou Sant Cugat del balanç positiu dels resultats electorals


  • Comparteix:

La Federació Vallès Oest del PSC, que aglutina els municipis de la demarcació de Terrassa, està satisfeta, en termes globals, dels resultats electorals de la seva formació amb l'única excepció de Sant Cugat. Els socialistes, que han crescut un regidor al conjunt de la comarca, creuen que això els esperona per aconseguir el govern de la Generalitat de cara a la tardor.

El PSC ha fet valoració dels resultats de les eleccions a la demarcació de Terrassa, i en termes generals estan satisfets dels resultats, especialment a Rubí on han passat de 3 a 10 regidors, i a poblacions on han aconseguit, per primera vegada representació com ara Matadepera i Sant Llorenç Savall.

Però no tot ha estat satisfacció. Segons el primer secretari de la Federació Oest del PSC, Carles Canongia, els resultats a Sant Cugat no han estat els esperats:

Carles Canongia

Indubtablement a Sant Cugat els resultats no ha estat els esperats


La baixada en regidors a poblacions com ara Terrassa la imputen a la tendència general dels electors de castigar els anomenats partits majoritaris, és a dir PSC i CIU, i al desgast que produeix ser partit de govern.

A partir d'ara la línia d'actuació del PSC serà pactar, prioritàriament amb partits d'esquerra, tot i que no descarten altres aliances i acords.

Carles Canongia assegura que el PSC ha estat la força més votada al conjunt de Catalunya i això els dóna confiança de cara a les eleccions al parlament d'aquesta tardor:

Carles Canongia

Som la força més votada a Catalunya i això ens dóna tranquilitat cara a les autonòmiques


Des de la Federació també s'ha valorat positivament que els tres partits d'esquerra, conjuntament, s'hagin fet amb la presidència de l'EMD de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.