Recoder: 'Tenim l'únic govern d'Europa que presumeix de les carreteres que no fa'


Temes relacionats

Un 70% de les infraestructures de la comarca que han de donar servei a Sant Cugat no tenen projecte definitiu (24/feb/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, entrevistat aquest divendres a Cugat tv

Lluís Recoder, entrevistat aquest divendres a Cugat tv

L'alcalde ha criticat la lentitud amb què el govern de la Generalitat executa infraestructures vitals pel Vallès, com l'acabament del Quart Cinturó, el túnel d'Horta ferroviari i el túnel central. En una entrevista a Cugat tv, Lluís Recoder ha dit que és 'urgent' donar alternatives a la B-30, que ha definit com el tram d'autopista 'més saturat d'Europa'. Mira l'entrevista íntegra a Cugat tv

Recoder ha posat com a exemple els 15 quilòmetres de cues que es van registrar aquest dimarts a l'AP-7 i la B-30 a Sant Cugat com a conseqüència d'un accident. Per a l'alcalde, incidents com aquest demostren una vegada més que cal buscar alternatives de forma 'urgent' i que aquesta és una 'qüestió d'Estat'.

Lluís Recoder

L'alternativa a la B-30 no és només urgent, és una qüestió d'Estat. L'alternativa del Quart Cinturó és necessària.


L'alcalde ha criticat el govern de la Generalitat pel retard que acumulen infraestructures essencials pel Vallès i per Sant Cugat com l'acabament del Quart Cinturó viari, el túnel d'Horta ferroviari i la prolongació de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat d'Avinguda Tibidabo fins a la nostra ciutat. Segons Recoder, la posició del tripartit en matèria d'infraestructures és insòlita a nivell europeu.

Lluís Recoder

Tenim l'únic govern d'Europa que presumeix de les carreteres que no fa. Necessitem millorar la mobilitat al Vallès.


Recoder ha afirmat que el túnel d'Horta ferroviari i el túnel central ja s'haurien d'estar executant, i ha volgut aclarir que aquesta segona infraestructura, que suposa la prolongació de la línia dels FGC d'Avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat, no tindria cap afectació sobre la Torre Negra perquè l'entrada a la nostra ciutat hauria de ser soterrada.

Aquesta setmana, un estudi de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa advertia que vuit de les 11 infraestructures projectades a la comarca que han de donar servei a Sant Cugat encara no tenen projecte definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.