L'equip de govern veu 'exagerada' i 'fora de lloc' la petició de dimissió d'ERC a Esther Salat


Temes relacionats

ERC demana la dimissió d'Esther Salat per incomplir acords sobre lleure juvenil ( 2/mar/10)


  • Comparteix:

Esther Salat, en una imatge d'arxiu

Esther Salat, en una imatge d'arxiu

L'equip de govern qualifica 'd'estirabot' i 'greu error tàctic' la petició de dimissió de la regidora de Joventut, Esther Salat, formulada per ERC. L'alcalde, Lluís Recoder, creu que està 'fora de lloc' i acusa els republicans d'intentar fer veure que l'àrea de Joventut no fa res. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, atribueix la petició al context electoral i recorda que ERC i CiU han col·laborat intensament en molts projectes durant aquest mandat.

Escura ha recordat que l'equip de govern ha assumit 27 de les 30 propostes d'ERC al recentment aprovat Pla Local de Joventut i, per això, s'ha mostrat sorprès pel que ha qualificat de 'gir de 180 graus' en l'actitud de col·laboració dels republicans. El tinent d'alcalde de Cultura, de qui depèn la regidoria de Joventut d'Esther Salat, ha atribuït al clima preelectoral aquest 'estirabot' d'ERC, que ha considerat un 'greu error tàctic'.

Xavier Escura

És un greu error tàctic. No s'ho mereix ni la regidora ni els electors d'ERC.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha confirmat que mantindrà Esther Salat al capdavant de Joventut i ha acusat ERC de difondre exageracions per voler fer creure que l'àrea no ha fet res. Recoder ha dit que la petició de dimissió està 'fora de lloc'.

Lluís Recoder

Em sembla absolutament exagerat. Transformar les discrepàncies en una petició de dimissió està fora de lloc.


L'equip de govern ha recordat que l'àrea de Joventut ha impulsat projectes destacats, com l'elaboració del nou Pla Local de Joventut, la nau de Can Solà per la futura sala de concerts i el cicle de concerts Mou-te, organitzat amb Cugat.cat. Sobre la declaració institucional de maig del 2008 sobre la diversitat de l'oci, que segons ERC s'ha incomplert, Xavier Escura assegura que s'hi està treballant i que a ERC li consta que el tema segueix viu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que el tema està viu vol dir que no s'ha fet, no? El que sembla absolutament exagerat és que en 2 anys aquesta senyora hagi estat incapaç de fer quatre trucades i convocar la famosa taula de la que parla la moció. Quina tàctica és no fotre l'ou durant tot el mandat?

Marc. Enviat el 2/mar/10


Fins i tot els qui ja no som joves , sabem de l'activitat de l'Esther i de la resta de l'equip de Govern municipal. Sant Cugat és també un referent en polítiques de joventut. Sembla però que sí l'Ajuntament no subvenciona l'oci nocturn, ja no es fa res pels joves. Entenc que qui va ser Tinent d'alcalde de joventut hagi de fer soroll per a sortir a la premsa, però no juguem amb la feina feta i menys amb les persones que la fan , tot i les discrepàncies

xandri. Enviat el 2/mar/10


Elsa electors d´ERC volem que ERC fagi justament això: influir per fer aquesta ciutat mes progressista i exigir el compliment dels acords. Això es fer passar justos per pecadors. El que cal es tindre paraula Sr. Escura i complir amb els compromisos que un signa !

Anna. Enviat el 2/mar/10


Si el motiu es no complir els pactes ni les promeses tindriem cues de dimissions. Em sembla be, ja n'hi ha prou d'incompliments.

joanet. Enviat el 2/mar/10


I quines dieu que són aquestes 27 propostes assumides per part de l'equip de govern que esmenta l'Escura? I quines dieu que són les tres que en queden que no es poden o no es volen assumir per part de l'equip de govern? Ho dic per saber ben bé de què parlem...

Lo Gaiter de la Riera. Enviat el 2/mar/10


error tàctic? de quina tàctica parla Sr. Escura de la seva d'anar assumint propostes per arribar a acords i després no cumplir-los, això si que ha estat un error tàctic però per part de vostès, m'alegro que ERC digui que s'ha acabat el broquil, la paciència té un limit.

Un elector d'ERC. Enviat el 3/mar/10


Si, si, ja poden anar dient els d'ERC mentre somnien que encara governen; pero el fet es que ara SI tenim sala de concerts i ells van ser incapaços. Com a jove music és el que jo volia, i no una taula i no se quines histories. Que la JERC trepitgi més el carrer i vegi el que volem la majoria dels joves i no els 4 peluts de sempre que hi ha darrera ERC. Us Felicito per la SALA, de debó.

Marc. Enviat el 3/mar/10


Ei!!! potser ja va sent hora que ERC assumeixi que no governa i deixi d'atalabar-nos i enganyar-nos amb que si aquest acord, que si aquell acord, que si reunió amunt taula avall, critica aqui, critica alla... ÉS RIDICUL!! Per mi el que compta és que ara tenim una SALA de CONCERTS que flipes i sembla que tot aixo sigui per tapar aquest gran exit dels joves: DONCS SI, PER FI LA TENIM. Els d'ERC no representen la majoria de joves. Que més voldrien ells i Quins nassos que d'aixo en facin bandera! I a veure si CIU apreneu a no comptar més amb aquests personatges, que ni els necessiteu ni us aporten res de bo. I a veure si els d'ERC sou més selectius alhora d'escollir els regidors.

Andrea. Enviat el 4/mar/10


Dues crítiques: La primera per l\'equip de govern i per defecte la seva regidora, són incapaços de fer res ben fet, són bastant inútils alhora d\'implamantar polítiques de joventut, Sala de concerta, Pla d\'equipaments, pla de joventut... La seva majoria absoluta els encega de la realitat del nostre municipi. La segona per ERC, cal recordar que fa poc més d\'un mes que han donat suport als pressupostos. Quan n\'apendran? la política no és l\'èxit del curt termini, la política és l\'èxit de la ciutadania a mitjà i llarg termini. Això no vol dir que no s\'hagin de practicar polítiques d\'impacte immediat. Realment els que esteu ara al Grup Municipal sabeu que no esteu sols i que hi ha gent i col.lectius a radera que no en poden rebre una de blanc un dia i una altra de negra?

espai progressista. Enviat el 4/mar/10


\"Una sala de concerts que flipes\" jajaja. Andrea, no has vist massa salas de concerts en la teva vida, no? Si fos així no se t\'acudiria \"flipar\" amb la saleta de concertets de CiU. Jo no m\'apunto al millor això que res. Després de tants anys de retràs seria una llàstima que ara ens conformessim amb la xapuça que ens proposen.

marta. Enviat el 4/mar/10


Mira Andrea, qui ha d´escollir millor els regidors es CiU. Si alguns dels regidors de govern fossin la meitat de competents que els d´ERC segur que la ciutat aniria molt millor del que và. I per cert, que tens contra la gent peluda?.. que potser son ciutadans de 2ª?... se´t veu el llautó reaccionari maca...

Oriol. Enviat el 4/mar/10


Carai, si que esteu exaltadets i nerviosos. Jo no he parlat mai de peluts Oriol, ni en tinc res en contra. És més els meus colegues ho són i m\\'encanten. Però potser que contrasteu les dades dels qui us informen. Jo ho he fet aqui mateix: la sala te 450+150ms i la nau que s\\'ha llogat al costat per ampliar a curt termini té uns altres tants. Està bé ser critics però osti...llegint els vostres comentaris, aixo vostre sembla més rebequeria i mala llet. Us deixo amb la vostra guerra buida. Jo ja tinc la sala de concerts que volia i per la que hem lluitat.

Andrea. Enviat el 4/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.