El PSC considera 'un atemptat contra la intel·ligència' establir un paral·lelisme entre els socialistes i la Falange


Temes relacionats

Víctor Alexandre: 'El PSC i el PP estan amarats de totalitarisme' ( 5/mar/10)

El PP nega que sigui un partit totalitari i que se'l pugui comparar amb la Falange ( 5/mar/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

El PSC qualifica 'd'atemptat contra la intel·ligència' les declaracions de Víctor Alexandre que afirmen que 'el PSC i el PP, quan es tracta d'Espanya, van junts, sempre amb la Falange'. La formació considera que Alexandre vol 'confondre la ciutadania' quan estableix un paral·lelisme entre el model popular i el model federalista socialista, del qual ha dit que està 'tan allunyat de la independència com del PP'.

Víctor Alexandre afirmava aquest dijous a Cugat ràdio que les crítiques del PSC i el PP arran de la concessió d'un Premi Ciutat de Sant Cugat a la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació demostren que aquests partits estan 'amarats de totalitarisme' i no respecten la llibertat d'expressió.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, considera 'inadequades' les paraules d'Alexandre en què estableix algun paral·lelisme entre la Falange i els socialistes, i creu que és un 'atemptat contra la intel·ligència'. Villaseñor ha explicat que és un atemptat comparable al que seria identificar la plataforma amb continguts terroristes.

Ferran Villaseñor

Jo crec que confon la ciutadania quan estableix un paral·lelisme amb el model socialista i el popular. Considerem un atemptat a la intel·ligència dir que anem amb la Falange.





El PSC ha reivindicat l'ús de la paraula i ha explicat que no vol donar més protagonisme a Víctor Alexandre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que potser el PSOE està pel federalisme? Que potser el PSC s'ha desvincultat del PSOE? Que potser no hi està subordinat? Que potser, doncs, no són el mateix? Bé, doncs això del federalisme és pura comèdia que només pretén fer bo el PSOE. I és que Espanya no està per cap federalisme que no sigui en tot cas el de les comunitats de veïns. El PSOE ja no enganya a ningú amb la seva etiqueta de progressista que a tanta gent entabana. És, ha estat i serà igual de feixista que el PP.

Jordi. Enviat el 5/mar/10


Qui confón a la ciutadania és el PSC-PSOE dient que són federalistes. No només no ho són sinó que donen suport a una Constitució que prohibeix explícitament la federació de comunitats autonòmes (una conseqüència més del que va suposar la claudicació de la Transició als principis rectors del franquisme).

Lluïsa. Enviat el 5/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.