La JNC reclama a CiU i ERC que es posin d'acord i facin un pacte per governar la ciutat


  • Comparteix:

La JNC de Sant Cugat reclama un pacte de govern entre CiU i Esquerra Republicana com a reflex del què, al seu parer, han expressat els santcugatencs a les urnes. La formació creu que les eleccions han premiat les forces nacionalistes, en detriment dels partits amb dependència espanyola.

La Joventut nacionalista felicita el cap de llista de CiU pels excel·lents resultats electorals, que consideren fruït dels 4 anys d'acció de govern. Segons el seu president, Jordi Puigneró, a les últimes eleccions també han crescut dues forces catalanes, com ERC i IC-V, seguint una tendència del conjunt del país. Puigneró remarca que, per primer cop, una àmplia majoria nacionalista supera els partits d'obediència espanyola:

Jordi Puigneró

Creiem que és positiu que hagin crescut les forces nacionalistes


Puigneró ha mostrat la seva confiança que es pugui assolir un pacte de govern catalanista, davant els reptes futurs de Catalunya, com la redacció del nou estatut:

Jordi Puigneró

Ens agradaria que les forces nacionalistes anessin totes a una


Des de la JNC també s'insta les Joventuts d'Esquerra, com a líders d'opinió juvenil, a posicionar-se sobre aquest possible pacte de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.