La JSC critica el procés de confecció del nou Pla Local de Joventut


  • Comparteix:

La JSC critica la manca de participació en la creació document

La JSC critica la manca de participació en la creació document

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha criticat el procés de realització del Pla Local de Joventut 2010-2011 per part de l'equip de govern. Segons la formació, la confecció del document no ha tingut una bona planificació i ni un procés participatiu adequat, tot i que es mostra a favor de les mesures recollides al text. De la mateixa manera, la JSC demana que es demostrin les garanties econòmiques del pla.

La JSC considera que les polítiques de lleure juvenil del govern municipal només potencien l'oci privat a la ciutat. La secció juvenil del PSC s'afegeix així a les crítiques de les JERC, que fa dues setmanes demanaven explicacions a l'equip de govern per incomplir acords sobre lleure juvenil aprovats al ple en una declaració institucional el 2008.

Ho explica la primera secretària de la JSC, Elena Vila.

Elena Vila

L'Ajuntament s'ha dedicat a potenciar l'oci privat, per un sector específic del jovent.


Els socialistes, tot i que s'han mostrat d'acord amb el fons del nou Pla Local de Joventut, consideren que hi ha hagut una manca important de participació del jovent en el procés de creació del document. La JSC també veu necessària una memòria econòmica de la iniciativa i una ampliació del període de vigència del pla, de dos a quatre o cinc anys, a causa del gran nombre de joves que resideixen a la ciutat.

Escoltem el secretari de política municipal de la JSC, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

Hi ha hagut una manca de participació i garanties econòmiques en el pla. S'hauria d'ampliar la seva vigència a quatre o cinc anys.



D'altra banda, la JSC considera que l'acceleració del projecte de la sala de concerts de la ciutat, concretat recentment amb la ubicació de l'equipament en una nau a Can Solà, respon a una clara intenció electoralista.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Només l'esquerra pensa en la participació jovenil. Aplaudeixo les iniciatives que se'n deriven des de la joventut. El Pla jove local és una "pantalla" i una molèstia per a l'equip de govern de CiU.

espai progressista. Enviat el 12/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.