Josep Maria Balcells: 'Mònica Terribas va posar contra les cordes el president de la Generalitat'


  • Comparteix:

Moment de l'entrevista emesa aquest dilluns a TV3

Moment de l'entrevista emesa aquest dilluns a TV3

El diputat santcugatenc del PSC-Ciutadans pel Canvi, Josep Maria Balcells, ha dit en declaracions a Cugat.cat que la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, va 'pressionar' el president de la Generalitat, José Montilla, i 'el va posar contra les cordes' en l'entrevista que li va fer aquest dilluns al vespre a TV3. Segons Balcells, Mònica Terribas va adoptar un 'to excessiu' que 'no va facilitar les explicacions tranquil·les del president sobre les conseqüències de la nevada'. Balcells, però, nega que Terribas faltés al respecte del president de la Generalitat.

Balcells critica l'entrevista de Terribas perquè, diu, el to que va emprar la directora de TVC va impedir complir l'objectiu d'aquesta, és a dir, reflexionar sobre les conseqüències de la nevada. A més, el diputat del PSC-CpC explica en un article publicat al seu blog personal que la periodista no va deixar expressar correctament a José Montilla i va emprar un to excessivament crític vers el president de la Generalitat.

El diputat del PSC-CpC, Josep Maria Balcells, assegura en declaracions a Cugat.cat que el to de Terribas va pressionar el president i va impedir complir els objectius de l'entrevista.

Josep Maria Balcells

Em va semblar que la Mònica el va pressionar amb el seu to. Tenia la impressió com si volgués posar-lo contra les cordes.




Balcells, però, ha dit que en cap moment Mònica Terribas no va faltar al respecte del president de la Generalitat. Durant la conversa, José Montilla va defensar l'actuació del govern durant les nevades i va admetre que alguns aspectes de gestió es podien millorar però descarta fer canvis al govern i avançar les eleccions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Pobret Montilla,sol amb la Terribas i sensa cap paper escrit per poder defensar-se.No li feu aixó,que es pot desgastar.Va intentar defensar lo indefensable,no pot cesar al Saura per que es posa en evidencia ell mateix.

Ramon. Enviat el 18/mar/10


Aquestes coses abans no passaven, oi? Amb en Pujol es gravaven per si de cas. Ara els periodistes de TV3 tenen més llibertat (cosa que és positiva), i alguns se n'aprofiten. A veure que passa amb l'entrevista al Mas.

Miquel. Enviat el 18/mar/10


Els del PSC/PSOE es pensen que tv3 és seva i que no es pot \"pressionar\" al seu cap (\"jefe\" perquè m\'entenguin els sociates) . Són més sectaris que els convergents!

pzz. Enviat el 18/mar/10


Aquesta entrevista demostra que hi han coses que han canviat a TV3. Ara té una llibertat que no havia tingut abans. Amb en Pujol una entrevista així seria impensable...

Miquel. Enviat el 18/mar/10


L'entrevista feia una pinta de preparada que no s'agunatava per enlloc. Respostes curtes i estudiades, les seguents preguntes molt ben lligades. Tothom qui ha fet alguna entrevista veu que estava molt més que pactada.

adf. Enviat el 18/mar/10


És veritat que ara hi ha més llibertat d'expressió. També és veritat, però, que la Sra. Terribas no va deixar-li parlar, i interrompint-lo contínuament, és que no té educació? També va tenir vàries errades informatives, corregides per Montilla, que una Diretora de TV3 no s'hauria de permetre. No em va agradar l'entrevista, no vaig treure res en clar, i el to de la SAra. Terribas va estar massa agressiu pel meu gust.

Eva. Enviat el 18/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.