UDC al Vallès Occidental estrena web per acostar-se a la ciutadania


  • Comparteix:

Unió Democràtica del Vallès Occidental ha estrenat espai web

Unió Democràtica del Vallès Occidental ha estrenat espai web

La secció comarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) al Vallès Occidental compta amb una nova pàgina web. El portal inclou l'última hora del partit polític, informació bàsica de l'organització als diferents municipis de la comarca i l'organigrama de la formació al Vallès, entre d'altres continguts. L'acte de presentació del nou espai digital ha comptat amb la presència del president Intercomarcal de Barcelona, el santcugatenc Joan Recasens, i el vicepresident comarcal del partit, Xavier Amador.

El nou espai virtual s'ha creat com una nova eina de comunicació i de participació pels ciutadans, que a més, pretén donar a conèixer l'activitat d'UDC al Vallès Occidental, coordinar les polítiques locals i facilitar l'accés als blocs dels dirigents del partit.

Tanmateix, l'objectiu principal del web és l'apropament dels polítics i els ciutadans i que aquell qui ho vulgui pugui expressar la seva opinió i formular propostes als dirigents comarcals. Ho explica el president Intercomarcal de Barcelona el santcugatenc, Joan Recasens. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Recasens

Volem aconseguir un intercanvi amb la gent i els ciutadans. Intentem propiciar l'acostament.


En definitiva, la pàgina web vol ser un espai obert on la població pugui opinar i conèixer més el partit.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.