Crítiques a l'equip de govern per la 'discriminació' de Mira-sol en serveis i urbanització


Temes relacionats

El pressupost del 2010 contempla una inversió de més de 3,3 milions d'euros a Mira-sol (15/des/09)


  • Comparteix:

Grup de veïns que ha assistit al consell de districte

Grup de veïns que ha assistit al consell de districte

Un nombrós grup de veïns de Mira-sol han acudit aquest dilluns al consell de districte per criticar la 'discriminació' que consideren que pateixen respecte el centre de Sant Cugat. Els veïns, principalment de carrers sense urbanitzar del districte, han lamentat la manca de serveis i de condicions adequades per viure. L'equip de govern ha negat aquesta discriminació i ha assegurat que es treballa pel districte. Mira-sol té pressupostats per aquest any més de 3,3 milions d'euros en inversions.

Una quarantena de veïns han volgut expressar directament les seves queixes als responsables del consell de districte de Mira-sol, una assistència de públic poc habitual en aquestes sessions. Els veïns han lamentat aspectes com que Mira-sol només tingui sis places públiques a residències per a la gent gran i que no s'hagi inclòs l'asfaltat d'algun carrer com a projecte subvencionat per algun dels fons estatals. Entre les peticions, els veïns han demanat que es destinés una part dels 15 milions que l'empresa Sorea ha de retornar a l'Ajuntament a la urbanització del districte.

Així han lamentat els veïns el que consideren una 'discriminació' al districte.

Veïns

Està tot abandonat. / No hi ha jardí, no hi ha neteja. / El meu carrer està ple de fang.


El districte comptarà amb pressupost d'inversions de més de 3,3 milions d'euros durant aquest any. Entre els projectes contemplats es troba la urbanització del carrer Alps, la construcció de la rotonda de Pompeu Fabra, la urbanització de l'entorn del Mira-sol Centre i la biblioteca del districte, que entrarà en funcionament al setembre.

El president del consell de districte, Xavier Martorell, ha negat que existeixi una discriminació cap a Mira-sol en prestacions, tot i que ha assegurat entendre els veïns.

Xavier Martorell

Entenc perfectament aquells veïns que creuen que els seus carrers estan en una situació pitjor, però s'està treballant i no ens oblidem.




El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha concretat que els diners de Sorea es destinaran a garantir la tresoreria de l'Ajuntament, tot i recordar que en aquests moments la partida no està disponible.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Els veins tenen tota la raó. Estan discrimanats i dir que l'ajuntament ara fara inversions es fals, son inversions que ja fa anys que estan previstes i sempre acaben sense fer-se. Cal possar una data concreta, si cal davant de notari, per iniciar les obres del carrers de Mira-sol que encara estan pendents d'urbanitzar i deixar de prende el pel als veïns.

Joan. Enviat el 23/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.