Villaseñor (PSC): 'Recoder ha enganyat els santcugatencs amb els diners de Sorea'


Temes relacionats

Recoder: 'Les declaracions del PSC són poc rigoroses i fruit de la necessitat de dir alguna cosa' (24/mar/10)

Sorea i la gestió preventiva d'Economia, determinants en el superàvit de l'exercici de 2009 (16/mar/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, durant la roda de premsa

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, durant la roda de premsa

El PSC afirma que l'alcalde, Lluís Recoder, ha 'enganyat' la ciutadania donant a entendre que part dels 15 milions d'euros de Sorea es podrien destinar a inversions als districtes. Segons el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, l'equip de govern ja havia decidit prèviament destinar aquests diners a quadrar el pressupost del 2009. Els socialistes demanen ara que s'estudiï la possibilitat de destinar el superàvit dels comptes de l'any passat, que ascendeix a 1'9 milions d'euros, a inversions a Valldoreix.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha fet aquestes declaracions aquest dimarts, durant el seu contacte setmanal amb la premsa.

Ferran Villaseñor

Creiem que l'alcalde ha enganyat els ciutadans amb els diners de Sorea. Ja sabia que s'anaven a utilitzar per tancar el pressupost del 2009.



D'altra banda, Villaseñor creu que l'equip de govern hauria de contemplar la possibilitat de destinar els 1,9 milions d'euros de romanent del pressupost del 2009 a inversions a Valldoreix.

Ferran Villaseñor

Reclamem que els diners que han sobrat del pressupost del 2009 es destinin a Valldoreix per soterrar, per exemple, les torres elèctriques.




El PSC ha reclamat un pla d'eficiència a llarg termini i una retallada de la despesa durant els propers anys en partides com la celebració del fòrum empresarial Santcugatribuna.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Però, hi ha algú que es cregui al 100 % que els diners dels que disposa el govern d\'una localitat, començant ja pel govern de Catalunya, i també pel del nostre país, van destinats a allò que ells mateixos diuen completament???? Molta incredulitat, molta confiança... No hi ha cap polític que pugui donarme un pessic de confiança.

mirasol24. Enviat el 23/mar/10


Ala!! El PSC no sap fer una altre cosa que carregar contra CIU, i especialment contra el sr. Recoder. Ja estem farts de aquesta demagogia sr. Villasenyor, faci el favor de ser més constructiu si es que en sap, es clar!!! Estic segura que l'alcalde ho repartirà proporcionalment a tot el municipi, tant a Valldoreix com a la resta de Sant Cugat.

marta. Enviat el 23/mar/10


Aquets socialistes Marta no saben fer res mes com molt bé dius.Segueixen el gran ejemple que donen el Zapatero i el Montilla que son els seus máxims exponents.Si aquets son els mes "espabilats"imaginet com son els que es mouen a nivell municipal.Ja ho diuen: El Xaperut no es veu la seva xepa.

Ramon. Enviat el 24/mar/10


El Portaveu del PSC no era un tal Salvador Gausa? Algú se n'enrecorda? Quina llàstima que hagin canviat el savoir fair del Sr. Gausa per l'estil matusser de Villaseñor. A Badia del Vallès potser funciona, a Sant Cugat l'estampada pot ser monumental...

marc. Enviat el 24/mar/10


Ara resulta que denuncioar les coses que es fan malament en un ajuntament "transparent" és fer demagògia. Després quan surtin draps bruts i casos "poc transparents" tothom dirà perquè no es deia abans. Que "collonuts" que som els ciutadans, després carregarem contra els polítics i que es tapen les vergonyes entre ells. Fa temps que a Sant Cugat hi ha un "rum-rum" que alguna cosa no van bé en els números de l'ajuntament.

espai progre. Enviat el 24/mar/10


Algú de la dreta santcugatenca podria donar algún contraargument, si us plau? El que està fora de lloc es faltar al respecte. Som millors que els de Badia?

Miquel. Enviat el 24/mar/10


Te raó el senyor Villaseñor. Es nota masa que hi han molts comentaris (Marta, Ramon) dirigits per CIU. Endevant les esquerres.

Pep. Enviat el 24/mar/10


Jo no votaré mai als sociates, però com a mínim aquest fot alguna cosa. peroò que ho expliquin millor. Xavi

Xavi. Enviat el 24/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.