Les JERC es feliciten per la T-Jove i destaquen la seva aportació


Temes relacionats

Entra en funcionament la T-Jove municipal (22/mar/10)

ERC demana la dimissió d'Esther Salat per incomplir acords sobre lleure juvenil ( 2/mar/10)


  • Comparteix:

La secció juvenil d'ERC, en un moment de la roda de premsa

La secció juvenil d'ERC, en un moment de la roda de premsa

Les joventuts d'ERC (JERC) han fet un balanç positiu de la creació de la T-Jove a Sant Cugat. Les JERC han destacat la seva aportació en el procés de desenvolupament de la nova targeta pels joves de la ciutat, que ha sorgit a partir del pacte d'ordenances i pressupost municipal entre l'equip de govern i el grup municipal d'ERC.

Les JERC han afirmat que, tot i que encara cal dur a terme un gran nombre de propostes en matèria de joventut a la ciutat, donen un 'vot de confiança' a la regidoria de Joventut. Ho ha dit en roda de premsa el portaveu de les JERC, Bernat Picornell.

Bernat Picornell

La implantació de la T-Jove, tot i que ha comptat amb la implicació de diversos agents, és fruit directe de l'acord entre ERC i CiU.


La T-Jove ofereix descomptes en el transport urbà, les propostes culturals de la ciutat i el teixit associatiu de Sant Cugat. Els joves d'entre 13 i 29 anys ja poden sol·licitar la targeta personal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) presentant una fotografia de mida de carnet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.