L'empresa que gestiona el complex esportiu de Valldoreix denuncia que l'EMD 'la vol fer fora'


Temes relacionats

Aprovats els cinc projectes proposats per l'EMD al FEOSL (26/feb/10)

S'està investigant (10/abr/09)

L'EMD espera que Eventing Sports Cinc, SL adopti mesures (19/mar/09)

Queixes per l'estat del Complex Esportiu de Valldoreix ( 5/mar/09)


  • Comparteix:

Miquel Duran en la seva entrevista a Cugat.cat

Miquel Duran en la seva entrevista a Cugat.cat

Un dels socis de l'empresa que gestiona el Complex Esportiu de Valldoreix, l'advocat Miquel Duran, assegura que la presidenta de l'EMD vol 'fer fora' del territori l'empresa concessionària, Eventing Sports Cinc, SL. Duran ha intervingut en l'audiència pública de Valldoreix d'aquest dijous per denunciar el tracte 'persecutori' que considera que pateix l'empresa per part de l'EMD. Montserrat Turu, de la seva banda, ha criticat la falta d'inversió per part de la companyia en el manteniment de l'equipament i s'ha compromès a convocar una reunió amb totes les parts.

L'exdirector general de l'ONCE i candidat de Ciutadans a les últimes eleccions europees, Miquel Duran, creu que Montserrat Turu ha posat 'pals a les rodes' a la seva gestió del Complex Esportiu des que va assumir la presidència de l'EMD. Per argumentar les crítiques, el soci de l'empresa concessionària sosté que la companyia ha hagut d'anar a judici diverses vegades per la falta de col·laboració de l'administració valldoreixenca i ha exposat que fa anys l'EMD va portar Eventing Sports Cinc als tribunals per 'treure-li la gestió de la pista verda del territori'. Segons Duran, la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va adjudicar finalment la gestió a la seva empresa, titllava 'd'arbitrària' la petició de l'EMD perquè la pista canviés de mans.

El soci de la companyia també ha criticat que Turu no es presenti a les reunions que fa la comissió de seguiment del complex esportiu, i afirma que la concessionària pateix una 'persecució' a base de decrets presidencials de l'EMD. Durant ha explicat que alguns d'aquests decrets 'fins i tot sancionen l'empresa', com un de prop de 3.600 euros per 'no complir l'horari de l'equipament'.

Ara, Duran denuncia que l'EMD 'els amenaça' amb què han de construir un bar al complex esportiu abans dos mesos, quan assegura que 'l'ens ha situat una sala de fitness a l'espai on havia d'anar ubicat el bar'. A més, l'advocat considera que l'edifici del complex es va entregar en molt males condicions i que ara els usuaris pateixen les conseqüències amb els problemes d'humitat que hi ha.

Miquel Durant ha resumit així les seves queixes a Cugat.cat.

Miquel Duran

Nosaltres estem patint una persecució continuada que ens fregeix a decrets i no ens permet millorar el servei. El seu propòsit es fer-nos fora.



Montserrat Turu ha defensat la gestió de l'EMD al·legant que l'administració vetlla pel bon funcionament de l'equipament i ha assegurat que 'no es vol fer fora ningú'. La presidenta de l'ens s'ha compromès ha convocar una reunió amb totes les parts implicades ja que reconeix que s'han d'abordar els problemes de l'equipament.

Tot i això, Turu ha recordat que l'EMD es va gastar l'any passat 120.000 euros en despeses energètiques del complex i considera que les deficiències en el sistema d'aigua calenta de l'edifici són per la falta de manteniment de les plaques solars, que no es poden aprofitar i s'han de canviar. A més, la presidenta de l'EMD critica la manca d'inversió d'Eventing Sports Cinc, que segons Turu es va comprometre a aportar més de 200.000 euros per construir el bar al complex en el contracte de concessió.

Montserrat Turu ha explicat que l'EMD comença ara un projecte finançat pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) per reparar la xarxa d'aigua calenta sanitària i instal·lar plaques solars tèrmiques al complex.

Montserrat Turu

Comencem una actuació d'un import considerable L'administració fa les coses que li corresponen.






El projecte del territori, de 120.000 euros, ha rebut el vistiplau de l'executiu espanyol.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Va ser com sempre,el Sr.Duran va exposar les seves queixes i la Sra.Turu, tirant pilotes fores i prenen nota que convocaria una reunio. Ja pot esperar sentat el Sr.Duran, igual que els veins de Monmany que fa 5 anys que esperen tenir una reunio amb la Sra.Turu per parlar del tema de la seguretat del barri.

Enric. Enviat el 26/mar/10


No passa res, un vei li preguntar a la Sra.Turu per el costos legals d´aquests assumpte i com no ho tenia, ho portara en el proper ple. Aviam si es veritat i els porta.

Antoni C.. Enviat el 26/mar/10


A veure si el sr. Duran te més sort que la resta de veïns, i aconsegueix aquesta reuniò i de bon rotllo. La sra. Turu només sap trevallar amb confrontació i amenaçes, si es que d'això s'en diu trevallar, i dubto que es pugui negociar amb ella si no estás del seu costat. Per mi que sap que politicament está morta i la paga amb els pobres que la tenim que soportar

marta. Enviat el 26/mar/10


El cost energetic del complex poliesportiu puge la mateixa quantitat que el que s'ha gastat la Turu amb Advocats i Assesors Juridics !!!. Exactament 120000 € el que vol dir 10000 € al mes.Es una vergonya com li deixan fer tal despesa ha aquesta Sra.Que no pot fer res l'oposició ?.Com es diu juridicament el malgastar els diners públics ?.Que em de fer ?.

Quim. Enviat el 26/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.