ICV de Cerdanyola lamenta l'exclusió de l'alcalde de Sant Cugat de la inauguració del Sincrotró


Temes relacionats

L'alcalde, sorprès per la seva exclusió de l'acte d'inauguració del sincrotró Alba (24/mar/10)

Zapatero i Montilla inauguren el sincrotró Alba, 'una infraestructura per a l'excel·lència en la investigació' (23/mar/10)

El nou sincrotró atraurà investigadors i empreses d'alt valor afegit i crearà llocs de treball (23/mar/10)

L'Alba, el primer laboratori de llum de sincrotró al sud-oest d'Europa (23/mar/10)


  • Comparteix:

Imatge aèria del Sincrotró Alba, situat a Cerdanyola

Imatge aèria del Sincrotró Alba, situat a Cerdanyola

La secció local d'ICV-EUiA a Cerdanyola del Vallès s'han mostrat sorpresos de l'exclusió de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, durant la inauguració del sincrotró Alba. Els ecosocialistes cerdanyolencs també ha lamentat la poca representació local convidada a la inauguració. La formació atribueix a una falta de capacitat del nou govern local de la ciutat veïna que no es convidessin els portaveus polítics, ni representants del teixit associatiu i polític de l'entorn. ICV-EUiA ha demanat que l'equipament s'obri a la ciutadania.

El grup municipal d'ICV-EUiA de Cerdanyola del Vallés ha mostrat el seu desacord amb la respresnatció municpal i de l'entorn que va assistir a la inauguració del Sincrotró Alba de dilluns passat. Els ecosocialistes creuen que el nou govern hauria d'haver treballat per atorgar la importància que es mereix el nou equipament.

Segons han explicat, la representació del sector econòmic local era una representació molt reduïda i faltaven els representats polítics locals i de l'entorn. La formació també s'ha mostrat sorpresa per l'exclusió de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, tot i la vinculació de les dues ciutats, juntament amb Rubí, amb el Triangle d'Innovació de Catalunya (CIT).

La inauguració del Sincrotró Alba, que està situat al terme municipal de Cerdanyola a tocar de Sant Cugat, va tenir lloc dilluns a la tarda i va comptar amb la presència del president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, el president del govern de la Generalitat, José Montilla, la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, el conseller d'Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, i l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.