El PSC avala la decisió de Montilla de proposar nous noms a les llistes electorals


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en roda de premsa

Ferran Villaseñor en roda de premsa

El PSC considera que la formació ha de fer un esforç de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya per explicar la seva tasca al capdavant de la Generalitat. Els socialistes valoren molt positivament el relleu que el primer secretari del PSC, José Montilla, ha proposat en l'aparell del partit de cara als comicis. La campanya estarà guiada per noves cares provinents majoritàriament de les administracions locals.

Els socialistes consideren que cal una campanya política que eviti els insults i les desqualificacions. En aquest sentit, el PSC veu amb bons ulls el nomenament de Jaume Collboni com a cap de campanya en substitució de José Zaragoza, responsable de les darreres campanyes de la formació.

El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Ferran Villaseñor, aposta per una campanya basada en l'acció política.

Ferran Villaseñor

Als partits del govern ens interessa explicar el que fem. La ciutadania està cansada de baralles, vol saber què farem i què hem fet.


El comitè de campanya que dirigirà Jaume Collboni estarà integrat per l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura; l'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; i l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros. En el grup també hi seran la secretària del govern i membre de l'executiva del PSC, Laia Bonet; la diputada al Parlament, Rocío Martínez-Sampere; el secretari general de Presidència, Isaías Táboas; el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta; i el secretari d'Organització, José Zaragoza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.