La Junta Electoral de Zona impedeix a Marta Sesé prendre possessió d'una de les vocalies de l'EMD


  • Comparteix:

La regidora socialista Marta Sesé no podrà ser vocal de l'EMD de Valldoreix, segons ha confirmat la Junta Electoral de Zona. El nou govern de Valldoreix es constituirà aquest dissabte, amb la presidència de Montse Turu i quatre vocals integrats a la Candidatura de Progrés, tres de CiU i un del PP.

Després dels resultats electorals del 25 de maig, la Junta Electoral ha ratificat el repartiment de vocals entre els diferents partits i els membres que integraran la nova junta veïnal. La sorpresa d'última hora ha estat que la vocal que havia presentat el PSC, l'actual regidora de Sant Cugat Marta Sesé, no pot assumir la vocalia perquè NO és electora de Valldoreix. Ho ha explicat la presidenta electa de l'EMD, Montse Turu:

Montse Turu

El president de l'EMD pot viure fora de Valldoreix, però els vocals no


Els partits que formen la Candidatura de Progrés comptaran amb 4 vocals. 2 d'ells seran de PSC-Ciutadans pel Canvi: Mercedes Rojo i Rosa Maria Udina. A més hi ha dos independents: Josep Casadellà, per IC-V, i Josep Lluís Soler, per Esquerra. La Federació de Convergència i Unió ha aconseguit tres vocals, Francesc Cardoner, Marc Monells i la independent Susanna Pellicer. Finalment, el candidat del PP Josep Maria Canals serà vocal per aquesta formació.

D'aquesta forma, la nova presidenta de l'EMD, Montse Turu, podrà governar amb la majoria que li atorgaran els vots dels 4 vocals dels partits que, a través d'un acord, han constituït la Candidatura de Progrés. Segons Turu, encara que a Sant Cugat i Valldoreix hi haurà governs de diferent color, les relacions entre les dues entitats marxen per bon camí:

Montse Turu

Lluís Recoder coincideix amb mí en la necesitat de dotar al màxim la capacitat de l'EMD


Enguany l'EMD ha doblat el nombre de vocals, i dels 4 que hi havia fins ara, la Junta de Veïns passarà a tenir-ne 8. L'acte de constitució del nou govern de Valldoreix es farà dissabte, a les 6 de la tarda i comptarà amb la presència de representants de Sant Cugat. En el cas de les Entitats Municipals Descentralitzades, la presidència surt directament de les urnes, i per tant Montse Turu i els 8 vocals només hauran de jurar o prometre el càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.