CiU demana que PSC, ICV i ERC reclamin responsabilitats a la presidenta de l'EMD


Temes relacionats

CiU-Actuem acusa Montserrat Turu d'aprofitar-se de la desvinculació de partides (14/abr/10)

El PSC, ICV-EUiA i ERC demanen 'responsabilitat' a CiU-Actuem i un 'marc d'entesa' a Valldoreix (13/abr/10)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, a l'esquerra, i Cristina Paraira, a la dreta, en una imatge d'arxiu

Jordi Puigneró, a l'esquerra, i Cristina Paraira, a la dreta, en una imatge d'arxiu

CiU critica la crida a la 'responsabilitat' que han fet el PSC, ICV-EUiA i ERC a CiU-Actuem, a Valldoreix. La federació nacionalista creu que aquests partits, a l'oposició a Sant Cugat però al govern a Valldoreix, han de demanar aquesta mateixa responsabilitat a la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que, segons CiU, és la màxima responsable de la situació que hi ha al territori.

El president de CDC, Jordi Puigneró, assegura que CiU-Actuem ja va demostrar ser responsable quan va decidir entrar en un govern on tenia majoria a la junta de veïns, però on la presidència requeia en Montserrat Turu, de la Candidatura Catalanista i de Progrés, formada pel PSC, ICV i ERC.

Puigneró ha afegit que si ara volen la seva col·laboració per aprovar modificacions pressupostàries hauran de tenir-los en compte. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Nosaltres som responsables i ho vam demostrar quan vam entrar al govern i després ens van fer fora. Si volen el nostre suport ens hauran d'escoltar.



En el mateix sentit s'ha expressat la presidenta d'UDC, Cristina Paraira, que ha dit que els tres partits que demanen responsabilitat a CiU-Actuem l'han d'exigir de la mateixa manera a Montserrat Turu.

Cristina Paraira

Està molt bé que demanin responsabilitat a CiU-Actuem però ens preguntem si també li demanen la mateixa responsabilitat a la presidenta.




Aquest divendres hi ha una altra junta de veïns extraordinària al territori per intentar aprovar, de nou, unes modificacions pressupostàries, després que dilluns es posessin de manifest, un cop més, les discrepàncies entre govern i oposició i es quedessin sobre la taula els canvis en els comptes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.