El PP, el PSOE i CiU són responsables del 'cas Egunkaria', segons ERC


Temes relacionats

El grup Sant Cugat amb Egunkaria, satisfet amb l'absolució dels acusats de la publicació (14/abr/10)


  • Comparteix:

El portaveu local d'ERC, Raül Grangé, en una imatge d'arxiu

El portaveu local d'ERC, Raül Grangé, en una imatge d'arxiu

ERC responsabilitza el PP, el PSOE i CiU del 'cas Egunkaria', que aquesta setmana s'ha resolt amb l'absolució dels acusats per part de l'Audiència Nacional espanyola, que ha rebutjat la seva vinculació amb ETA. El portaveu del grup republicà, Raül Grangé, assegura que la Llei Antiterrorista, aprovada amb els vots dels populars i els socialistes i l'abstenció de CiU, és la causa de 'l'atropellament als drets fonamentals' que, per ERC, suposa el 'cas Egunkaria'.

Raül Grangé considera que aquest episodi és una mostra més de la incomprensió de l'Estat espanyol cap a realitats nacionals com la basca i la catalana, i alimenta la idea de la necessitat d'un estat propi.

El portaveu d'ERC apunta al PSOE, el PP i CiU com a responsables d'aquesta situació pel seu suport, per activa o per passiva, a la Llei Antiterrorista. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

És gravíssim que en un país de l'Europa del segle XXI es tanquin mitjans de comunicació.



A més, ERC alerta que aquest cas també afecta econòmicament els santcugatencs perquè els 'pocs fonaments' del procés comporta indemnitzar els encausats amb els 'impostos de tots els contribuents'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.