La junta de veïns de Valldoreix intentarà desencallar avui l'aprovació de dos punts pressupostaris


Temes relacionats

Nou xoc entre govern i oposició a Valldoreix per modificacions del pressupost (13/abr/10)

CiU-Actuem acusa Montserrat Turu d'aprofitar-se de la desvinculació de partides (14/abr/10)

El PSC, ICV-EUiA i ERC demanen 'responsabilitat' a CiU-Actuem i un 'marc d'entesa' a Valldoreix (13/abr/10)


  • Comparteix:

Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix

Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix debat aquesta tarda de nou en una sessió extraordinària dues modificacions pressupostàries del pressupost prorrogat del 2008. L'equip de govern i l'oposició de l'EMD van protagonitzar dilluns passat en una junta de veïns un nou enfrontament que va provocar que els canvis en els comptes quedessin sobre la taula, a petició de CiU-Actuem. El grup opositor demana la suspensió de la desvinculació de partides per donar suport als punts pressupostaris. La Candidatura de Progrés i Catalanista, a l'equip de govern, retreu a CiU-Actuem, amb majoria a la junta de veïns, que 'bloquegi' l'acció de govern.

La primera modificació que torna a aparèixer a l'ordre del dia fa referència a la creació d'una partida pressupostària per a la rehabilitació de la riera de Can Nonell per un valor de 281.000 euros, amb una subvenció dels fons europeus Feder de 143.000 euros. La resta de la partida s'hauria de finançar amb un crèdit sense interès de la Diputació de Barcelona.

L'altra modificació pressupostària engloba una sèrie d'accions de govern, com són el pagament de subvencions a entitats, la contractació dels treballs de neteja forestal per la nevada, l'adquisició de la cuina i el mobiliari de l'escola bressol i la contractació de les obres d'urbanització del carrer Mariscota, d'entre altres.

La junta de veïns extraordinària tindrà lloc a les set de la tarda a la seu de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.