CiU i ERC continuen negociant per arribar a un acord de govern


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en el moment de ser investit alcalde

Lluís Recoder, en el moment de ser investit alcalde

El pacte de govern entre Convergència i Unió i Esquerra Republicana es podria formalitzar en les pròximes setmanes. Lluís Recoder ha anunciat que la seva formació ja ha arribat a acords programàtics amb ERC, i que ara falta negociar la distribució de responsabilitats de govern. Eduard Pomar, per la seva banda, ha donat a entendre que complirà el seu compromís electoral d'evitar que el PP torni a cogovernar la ciutat.

Esquerra Republicana ha presentat el seu propi cap de llista com a alcaldable al ple d'investidura i no ha votat a favor de Lluís Recoder, però ha reconegut que la negociació amb CiU avança raonablement. Segons el cap de llista, Eduard Pomar, el seu grup assumeix la responsabilitat d'evitar que el PP formi part de l'equip de govern, i això obre les portes a un acord postelectoral amb la llista més votada.

Eduard Pomar

Malgrat que les converses amb CiU han avançat raonablement, encara no hi ha cap acord tancat. ERC no defugirà la responsabilitat d'evitar la vergonya que suposa que el PP torni a estar al govern de la ciutat


Per la seva banda, Lluís Recoder ha anunciat que ja han apropat postures amb Esquerra i que ara falta posar-se d'acord sobre la distribució de les responsabilitats de govern.

Lluís Recoder

Encara no hi ha cap acord tancat, tot i que estem negociant amb ERC. Ja hem apropat posicions i ara estem negociant com es repartiran les responsabilitats al consistori


Segons Recoder, durant les pròximes setmanes es farà públic el resultat de les negociacions entre CiU i ERC, tot i que l'acord de govern encara no està garantit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.