El PSC reclama a Recoder que aclareixi aviat quina serà la composició del nou govern municipal


  • Comparteix:

El Partit dels Socialistes demana que s'aclareixi, com més aviat millor, l'escenari polític i que Recoder expliqui en quin punt estan les negociacions per formar equip de govern amb Esquerra Republicana. El PSC insta l'alcalde a que no s'esperi als resultats de les eleccions al Parlament d'aquesta tardor per formalitzar el pacte.

El cap de llista del PSC creu que seria bo que Lluís Recoder aclarís en quin punt es troben les negociacions amb els republicans per mirar de formalitzar un acord de govern. Jordi Menéndez demana, però, que Lluís Recoder no s'esperi als resultats de les eleccions autonòmiques d'aquesta tardor per moure fitxa:

Jordi Menéndez

La temptació que ens podem trobar en aquesta ciutat és no fer govern estable fins desprès de les eleccions autonòmiques


Menéndez demana que no se subordini la política local al resultats d'altres eleccions. Per Menéndez la ciutat demana la constitució, immediata, d'un govern estable:

Jordi Menéndez

No s'ha de subordinar la dinàmica de la ciutat a altres dinàmiques superiors


El PSC ha reiterat la seva petició que el nou govern de la ciutat obri els projectes de ciutat a la resta de forces polítiques a l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.