Recoder engega el procés de recollida de suports per ser candidat al Parlament


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder ja ha començat a recollir signatures per presentar la seva candidatura a formar part de la llista de CiU a les eleccions al Parlament, previstes per la tardor. Recoder espera ser un dels tres candidats que haurà de nomenar l'assemblea comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) abans d'elevar la proposta a l'executiva nacional del partit.

Recoder, que ha repetit en diverses ocasions que vol ser parlamentari la propera legislatura, ha assegurat a Cugat tv que aquest és el procediment normal per accedir a les llistes electorals de CiU. L'alcalde i responsable de política municipal de CDC espera comptar amb el suport de l'assemblea de militants de CDC a la comarca per poder elevar la seva candidatura a l'executiva nacional del partit.

Lluís Recoder

Em presentaré candidat pel Vallès Occidental. Ara he de recollir signatures per presentar-les a l'assemblea de CDC i esperar que em triïn.


Diversos dirigents de la federació nacionalista han donat suport públicament a l'entrada de Recoder a les llistes al Parlament. El portaveu de CiU a la cambra, Oriol Pujol, va suggerir que Recoder es mereix un lloc 'destacat' a la candidatura que liderarà Artur Mas. En aquesta mateixa línia, el candidat de CiU per Girona i alcalde de Figueres, Santi Vila, ha destacat que Recoder ha de ser 'totalment determinant' en la campanya electoral i en un futur govern de la federació nacionalista.

A més de Lluís Recoder, l'actual vicepresident i antic alcalde de Castellar del Vallès, Lluís Corominas, també ha manifestat el seu desig de ser candidat a les llistes de CiU al Parlament per la comarca del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.