ICV-EA vol millorar la mobilitat entre Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

ICV-EA reclama que se solucionin els problemes de mobilitat entre Sant Cugat i la ciutat veïna de Rubí. Els ecosocialistes demanen als alcaldes de les dues ciutats un treball conjunt per descongestionar un problema que, asseguren, ve de lluny. Iniciativa aposta per l'increment del transport públic com a principal objectiu.

Solucionar els problemes de mobilitat entre Sant Cugat i Rubí és un dels principals objectius d'ICV-EA. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, i l'alcaldable de la formació a Rubí, Núria Buenaventura, han reclamat aquest divendres un treball conjunt entre les dues poblacions per millorar aquesta mancança que, segons asseguren, 've de lluny'.

Xavier Boix ha assegurat que el principal problema es concentra en l'eix de la B-30. És per això que ha demanat als agents implicats en el projecte 'transparència' sobre el pla de mobilitat que s'està elaborant.

Xavier Boix

Els treballadors tenen problemes per arribar a la feina amb transport públic. Sabem que s'està treballant en un pla de mobilitat, però no som partíceps.


D'altra banda, Núria Buenaventura ha apuntat que l'execució del tram rubinenc del Vial Interpolar és una bona proposta, però ha afegit que és només una solució puntual. Buenaventura considera que s'ha de cercar una alternativa a nivell general.

Núria Buenaventura

El vial Interpolar és una sortida puntual pel tema d'Ikea, però la problemàtica no és només la ubicació d'Ikea, sinó és general.


Els ecosocialistes creuen que la millor solució és augmentar la inversió en transport públic per 'treure els cotxes de les vies'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.