Mar Serna: 'No hi ha excepció per a cap govern, tots hem de fer esforços per superar la crisi'


Temes relacionats

Sant Cugat vol participar als grups de treball de la Generalitat sobre mesures d'ocupació juvenil (18/mai/10)

L'Ajuntament, a l'expectativa de conèixer 'la lletra petita' de les retallades per prendre mesures (17/mai/10)

La Federació de Municipis proposa que els ajuntaments que no fan dèficit quedin al marge de les retallades (14/mai/10)


  • Comparteix:

Mar Serna en un moment de la trobada a la seu del PSC

Mar Serna en un moment de la trobada a la seu del PSC

La consellera de Treball, Mar Serna, ha dit que tots els governs, sense excepcions, han de fer un esforç per superar els efectes de la crisi econòmica. Serna ho ha dit aquest dimarts al vespre en una trobada a la seu del PSC de la nostra ciutat, on també ha remarcat les mesures que aplicarà la Generalitat, com la reducció dels sous dels polítics i dels funcionaris, i també ha subratllat la lluita contra el frau fiscal i l'economia submergida.

En una trobada amb els mitjans de comunicació de la ciutat, la consellera de Treball, Mar Serna, ha aprofitat per remarcar que tots els governs, inclosos els ajuntaments, sense excepcions, han de fer un esforç per aplicar mesures que redueixin el dèficit públic.

Mar Serna

La transparència ha de ser de tots els governs. No podem excepcionar cap ajuntament ni cap comunitat autònoma. L'esforç ha de ser de tots.


Les declaracions de Serna contrasten amb la demanda feta la setmana passada pel vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, que proposava que només s'apliquessin mesures de restricció de la despesa sobre els ajuntaments que hagin contribuït al dèficit, i no de forma igualitària sobre tots els consistoris.

D'altra banda, Serna ha aprofitat la trobada per recordar les mesures que aplicarà la Generalitat, que ahir mateix va presentar el conseller d'Economia, Antoni Castells. La titular de Treball ha destacat els eixos principals d'aquestes mesures.

Mar Serna

El sector públic, el govern el primer, ens baixarem el sou. Aquells que tenen feina estable han de fer un esforç pels que no tenen res. Hi ha altres mesures com la pujada d'alguns impostos.


Serna també ha afegit que el govern català perseguirà el frau fiscal i l'economia submergida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.