ICV demana la substitució de Xavier Amador com a president del consell de districte de la Floresta


Temes relacionats

La Floresta disposa de més de 450.000 euros de lliure disposició (11/mai/10)


  • Comparteix:

Imatge del darrer consell de districte de la Floresta que ha provocat la reacció d'ICV

Imatge del darrer consell de districte de la Floresta que ha provocat la reacció d'ICV

ICV demana la substitució del president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, per la seva 'pèrdua de credibilitat', la 'incapacitat per solucionar problemes' i la seva 'actitud arrogant'. La formació ecosocialista ha afirmat que demanen aquesta substitució després de parlar amb els veïns i recollir les seves queixes sobre la gran quantitat de temes que s'eternitzen sense resoldre's. És el cas per exemple, destaquen des d'ICV, de la no execució del mig milió d'euros dels romanents de lliure disposició, de la manca d'enllumenat, de la manca de marquesines a les parades de l'autobús i dels problemes de seguretat al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), entre d'altres.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés ha demanat la substitució de Xavier Amador per la seva 'incapacitat' i la seva 'arrogància'.

Jaume Massanés

Considerem que el senyor Amador ha perdut la seva credibilitat davant els florestans per la seva deixadesa i la seva actitud arrogant.



Massanés ha explicat que la manca d'execució dels projectes del districte i l'eternització en la solució dels problemes està provocant una manca de participació dels veïns de la Floresta.

Jaume Massanés

Cada cop és més evident la falta d'assistència als consells de districte. Si l'objectiu era acabar amb la participació, ho ha aconseguit amb escreix.



El detonant d'aquesta petició, ha estat segons Massanés, l'actitud d'Amador amb la presidenta de l'AMPA de l'escola la Floresta en el darrer consell de districte.

Per tot això, ICV demana que l'Ajuntament es plantegi seriosament la substitució de Xavier Amador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.