ICV-EUiA aposta per una escolarització pública de qualitat


  • Comparteix:

Moment de la xerrada a la Casa de Cultura

Moment de la xerrada a la Casa de Cultura

Millorar la competència dels consistoris en matèria d'educació, incrementar l'oferta de places en escoles públiques i potenciar sinergies entre els centres educatius són les principals solucions que ICV-EUiA proposa per enriquir el model educatiu actual. Aquestes han estat algunes de les conclusions que s'han extret de la xerrada 'Per una ciutat inclusiva, educació pública i de qualitat', a càrrec de la portaveu ecosocialista al Parlament, Dolors Camats, i el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, Josep Pàmies, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura dins el fòrum de la formació 'Repensem Sant Cugat'.

La portaveu ecosocialista al Parlament, Dolors Camats, ha explicat a Cugat.cat les mancances que troba a la Llei d'Educació pel que fa a la implicació dels ajuntaments en el model educatiu.

Dolors Camats

Trobem mancances a la Llei d'Educació en aquest sentit, ja que dóna menys poder als Ajuntaments.



Com altres municipis catalans, la problemàtica santcugatenca passa, segons els ecosocialistes, per una descompensació de l'oferta educativa pública i privada. Segons Camats, l'increment de la demanda de places ha fet que el consistori doni més importància a la 'quantitat que a la qualitat' de la seva oferta.

Dolors Camats

Sant Cugat ha hagut de fer front més a la quantitat que a la qualitat de l'oferta educativa a causa de l'increment de la demanda en els últims anys.



Els ecosocialistes han refermat la importància de la millora de les sinergies entre els centres amb l'objectiu d'igualar la qualitat educativa.

La cita, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, s'emmarca en el cicle de sessions de debat organitzat per ICV-EUiA 'Repensem Sant Cugat' per recollir propostes per les properes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.