Recasens (CiU): 'Acusar-nos de desmuntar els consells de districte és mala fe o desconeixement'


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'Tenim la sospita que el govern vol desmuntar els consells de districte' (26/mai/10)

ICV demana la substitució de Xavier Amador com a president del consell de districte de la Floresta (25/mai/10)

Un nou reglament regularà la participació ciutadana (17/jun/08)


  • Comparteix:

Joan Recasens en una imatge d'arxiu

Joan Recasens en una imatge d'arxiu

L'equip de govern assegura que està treballant per 'revitalitzar la participació territorial' al municipi, i lamenta que el PSC i ICV-EUiA critiquin el funcionament dels consells de districte. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha defensat l'acció de govern en el marc del procés d'elaboració del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) i ha afirmat que la figura de Xavier Amador com a president del consell de districte de la Floresta està legitimada.

Joan Recasens assegura que l'equip de govern és molt conscient de l''excés de politització' que pateixen els consells de districte i de la falta de participació ciutadana. Recasens ha explicat que en el procés d'elaboració del ROM i del Reglament de Participació Ciutadana estan buscant propostes diferents que impliquin el màxim nombre d'entitats de cada districte en els futurs consells de barri. En aquests òrgans, segons Recasens, no es limitaria la participació només a les associacions veïnals, sinó que s'ampliaria a les entitats i associacions del territori en qüestió.

El tinent d'alcalde de Presidència ha lamentat que s'acusi l'equip de govern de voler desmuntar els consells de districte quan assegura que està posant fil a l'agulla per potenciar la participació al municipi. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Recasens

En som conscients i hi estem posant solució. Dir que volem desmuntar els consells de districte és deconeixement o mala fe.


Recasens ha criticat la petició d'ICV-EUiA i del PSC, que aquest dimarts han reclamat la substitució del president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador. El tinent d'alcalde de Presidència creu que les accions previstes al districte 'legitimen' Amador.

Joan Recasens

Està clar que les coses previstes per fer a la Floresta legitimen l'acció de govern de Xavier Amador.


El PSC ha explicat aquest dimarts que sospita que l'equip de govern vol desmuntar els consells de districte i s'ha sumat a la petició d'ICV-EUiA de substituir Amador per la seva 'actitud arrogant' cap als veïns.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja fa anys que l'equip de govern fa burla de la participació ciutadana. No ha respost al verdader problema. Ja són moltes les persones que han demanat la dimissió de Xavier Amador i també és curiós que en les queixes (neteja, participació, esports, enllumenat, manteniment de carrers, etc. etc.) sempre apareguin les mateixes sigles polítiques . Suposo que és pura casualitat. Senyor Recasens deixi de dir ximpleries, vostè és l'únic responsable que estiguem més de vuit anys per fer un ROM.

Joan Serrallonga. Enviat el 26/mai/10


Tinc mes de setanta anys i abans anava al consell de districte de Mira-sol, vaig deixar d'anar per les mateixes coses que ara es denuncien. Convido a la gent que vagi als consells de districte i verifiqui qui diu la veritat i qui diu mentires.

Joan Serrallonga. Enviat el 26/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.