El Centre de Restauració de Béns Mobles guarda les obres d'art confiscades a 'Luigi', presumpte cervell del 'cas Pretòria'


  • Comparteix:

Luis de Andrés García 'Luigi', un dels principals acusat del 'cas Pretòria'

Luis de Andrés García 'Luigi', un dels principals acusat del 'cas Pretòria'

Més de 250 obres d'art pertanyents a un dels principals imputats en el 'cas Pretòria', Luis de Andrés García 'Luigi', resten al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat, ubicat a Valldoreix. Entre els autors del conjunt de peces requisades, hi ha artistes com Pablo Ruiz Picasso, Francis Bacon i Víctor Vasarely.

El Centre de Restauració de Béns Mobles de Valldoreix ha rebut la col·lecció d'art comissada al presumpte cervell del cas de corrupció urbanística 'Pretòria', Luis de Andrés García. Segons l'inventari realitzat per la Guàrdia Civil, 'Luigi' hauria acumulat un total de 256 obres d'art, amb peces d'artistes internacionals com Erwin Bechtold, Francis Bacon i Pat Andrea; els espanyols Picasso i Rafael Canogar; i els catalans Joaquim Vayreda i Modest Urgell.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.