Xavier Amador assegura que les entitats de la ciutat podran utilitzar el Junior la propera temporada


Temes relacionats

ERC reclama el compliment del conveni per obrir les instal·lacions esportives a les entitats ( 2/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Xavier Amador al plató de Cugat tv

Imatge d'arxiu de Xavier Amador al plató de Cugat tv

El regidor d'Esports, Xavier Amador, assegura que les entitats esportives podran fer ús de la instal·lació del Junior construïda sobre un terreny de titularitat municipal a partir del proper curs esportiu 2010-2011. Amador ha fet aquestes declaracions en resposta a les reclamacions del regidor d'ERC Toni Ramon, que ha denunciat que set mesos després d'arribar a un acord entre les associacions de la ciutat no s'hagi fet cap pas endavant en aquest sentit. El regidor d'Esports ha explicat que s'han anunciat tots el avenços en comissions informatives i personalment al grup d'ERC, i que estan treballant per definir els usos de les instal·lacions.

Segons el regidor d'ERC Toni Ramon, aquest tema està encallat. Xavier Amador, però, afirma que comissió informativa rere comissió informativa han estat anunciant els avenços en el pacte i que, fins i tot, s'ha reunit personalment amb Toni Ramon per explicar-li la situació.

El regidor d'Esports recorda a ERC que estan definint amb les entitats esportives els usos de les instal·lacions per la propera temporada i que un cop acabi aquest procés podran definir l'ús de l'acord.

Amador assegura que les entitats podran fer ús d'aquest acord per utilitzar les instal·lacions de titularitat pública del Junior a partir de la temporada 2010-2011. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Amador

Seguirem treballant i segur que pel 2010-2011 les entitats podran treballar sobre el club Junior.


Xavier Amador ha avançat també que estan negociant la possibilitat d'oferir totes les instal·lacions esportives de Sant Cugat, incloses les del Junior, a tots els centres educatius de la ciutat per a activitats d'ús puntual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.