La CUP critica l'estat de la serra de Collserola, tres mesos després de la nevada


  • Comparteix:

Membres de la CUP, en una imatge d'arxiu

Membres de la CUP, en una imatge d'arxiu

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) denuncia que tres mesos després de la nevada i més d'un any després de la ventada encara hi ha massa forestal caiguda a la serra de Collserola. La formació s'ha adherit a la Plataforma per evitar que es cremi Collserola, i demana al ple municipal que s'hi sumi i que pressioni la Generalitat per crear un pressupost específic per netejar el parc.

La CUP assegura que encara hi ha moltes vies d'accés a la serra que estan tallades o que tenen un accés difícil, i creu que la situació del bosc és 'un polvorí' de cara a la temporada d'incendis. Per aquest motiu, la formació demana l'ajut del consistori per pressionar la Generalitat perquè es comprometi a netejar la massa forestal. Ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat el membre de la CUP Aniol Pros.

Aniol Pros

Abans que arribi la calor, volem que l'Ajuntament pressioni la Generalitat per netejar Collserola.


D'altra banda, la CUP ha qualificat d''intolerable' l'atac d'Israel contra l'anomenada 'flota per la llibertat'. La formació creu que el conflicte demostra 'el menyspreu a la vida de civils' per part d'Israel, i ha manifestat el seu suport i solidaritat amb el poble palestí i la seva lluita per la independència. Pros ha definit així la situació actual del conflicte.

Aniol Pros

Aquests darrers atacs fan caure en el desànim, veiem que res no està canviant entre Israel i Palestina.





La CUP ha exigit la condemna dels fets per part dels parlaments autonòmics dels Països Catalans i del Congrés dels Diputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.