La junta electa del PP creu que la destitució és una estratègia per col·locar Jordi Carreras de cap de llista


  • Comparteix:

Membres de la junta electe del PP reunits a la seu de la formació

Membres de la junta electe del PP reunits a la seu de la formació

La junta electa del PP veu en la seva destitució una estratègia de l'executiva provincial del partit per col·locar el seu candidat, Jordi Carreras, de cap de llista de la formació a les properes eleccions municipals. La presidenta electa del PP, Ana María Torrijos, i la seva junta directiva han presentat la seva baixa cautelar com a afiliats, a l'espera que la direcció del partit resolgui el conflicte obert sobre el lideratge de la secció local. La junta, que ha estat reemplaçada per una comissió gestora, assegura que el conflicte es va iniciar arran de les seves peticions dels comprovants de les despeses de la secció local, entre les quals hi ha un crèdit de 60.000 euros per subvencionar la campanya del 2007 i que segons afirmen va demanar al seu nom la portaveu del grup municipal, Berta Rodríguez.

De moment, la junta directiva no ha entregat les claus del local de la seu del partit a la ciutat a la nova comissió gestora. Els populars asseguren que ho faran, si escau, quan el comitè intern de drets i garanties del partit resolgui el conflicte amb l'executiva provincial. La secció local també ha enviat un informe al president del PP, Mariano Rajoy, sobre la situació que viu el partit a la ciutat.

La membre de la junta directiva destituïda Ariadna Hernández creu que la decisió de l'executiva provincial de crear una comissió gestora no respon a una estratègia per impulsar el partit de cara a les eleccions municipals ni per sanejar els comptes locals, sinó per implantar el seu candidat sense un procés d'elecció intern.

Ariadna Hernández

És una estratègia. No solucionaran res de caire econòmic. El cap de llista serà el senyor Jordi Carreras.



Hernández ha lamentat l'actitud de l'executiva provincial, que segons assegura, coneixia el crèdit demanat per Rodríguez al seu propi nom, ja que és una pràctica habitual dins la formació.

Ariadna Hernández

Ens van reclamar els documents i quan els vam demanar van crear la gestora. Tenim dubtes sobre si l'executiva provincial amaga alguna cosa.


De la seva banda, la portaveu del grup municipal del PP i regidora, Berta Rodríguez, ha explicat a Cugat.cat que seguirà com a membre del partit, tot i 'no estar al capdavant'. Rodríguez ha confirmat que és membre de la nova gestora i ha reiterat el seu suport a la direcció del partit, encapçalada per Alícia Sánchez-Camacho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.