Es crea una àrea d'Igualtat per lluitar contra les desigualtats de gènere


  • Comparteix:

Marta Subirà assumeix Comunicació, Igualtat, Acció Cívica i Serveis generals.

Marta Subirà assumeix Comunicació, Igualtat, Acció Cívica i Serveis generals.

L'Ajuntament tindrà tolerància zero amb les desigualtats de gènere i promourà iniciatives a favor de la igualtat de sexes. Aquest serà un dels eixos d'acció de l'àrea d'Igualtat que passa a dirigir la regidora Marta Subirà. D'altra banda, a més de Comunicació, també es fa càrrec, en el nou cartipàs, de l'àrea d'Acció Cívica que continuarà les campanyes de civisme engegades en l'últim mandat.

Conscients de la importància de promoure iniciatives a favor de la igualtat de gènere, el nou cartipàs ha creat una àrea específica d'Igualtat que vol donar rellevància a totes les iniciatives relacionades amb l'àmbit de la dona. La regidora Marta Subirà ha explicat els objectius d'aquesta nova àrea:

Marta Subirà

Es vol donar més rellevància al tema de la igualtat i la dona perquè hi ha un problema social que des de l'Ajuntament també es vol solucionar.


D'aquesta manera es posaran mesures, en l'àmbit educatiu, per lluitar contra els rols i estereotips que encara persisteixen a la societat.

D'altra banda, es crea també l'àrea d'Acció Cívica que continuarà amb les campanyes engegades en l'anterior mandat a favor del civisme i el respecte a l'entorn. Subirà considera que cal continuar insistint en reforçar la idea que la ciutat és de tots i que els desperfectes els paguem, també, entre tots:

Marta Subirà

És un tema de nova creació que entenem que cal seguir amb les campanyes per reforçar la idea que casa seva és tamb´ñe la ciutat.


Subirà segueix dirigint Comunicació i també Serveis Generals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.