Discrepàncies entre veïns i equip de govern per l'ús dels diners de lliure disposició de Mira-sol


  • Comparteix:

Moment de la sessió d'aquest dilluns

Moment de la sessió d'aquest dilluns

L'equip de govern proposa als veïns de Mira-sol utilitzar els diners de la partida de lliure disposició per reduir el cost d'urbanització del carrer Alps i el seu entorn. Així ho ha anunciat el president del consell de districte, Xavier Martorell, durant la sessió que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre. Les associacions de veïns i l'oposició s'han mostrat contràries a la mesura ja que, segons han dit, podria crear greuges comparatius entre els veïns. Per aquest motiu, els veïns assistents a la trobada han proposat la creació d'un grup de treball, que es reunirà aquesta setmana, per conèixer tots els detalls del projecte.

La sessió del consell de districte de Mira-sol d'aquest dilluns ha servit perquè el seu president, Xavier Martorell, hagi proposat als veïns destinar la partida de lliure disposició, que suma prop de 324.000 euros, a la urbanització del carrer Alps i el seu entorn. Martorell ha dit que això premetria reduir el cost de l'obra als veïns.

Xavier Martorell

Que els diners de lliure dispoció del districte serveixin per reduir la quantitat que hauran de pagar els veïns per la urbanització del carrer Alps i rodalies.



Les associacions de veïns i l'oposició s'han mostrat sorpresos que l'equip de govern hagi portat la qüestió al consell de districte sense que abans s'hagués debatut als grups de treball. Per aquest motiu, el membre de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener Josep Canut ha dit que això pot 'indignar' la resta de veïns que no en surten beneficiats.

Josep Canut

Nosaltres estem disposats a parlar. Però sabent que a Can Barata han pagat el 100% de la urbanització i d'altres llocs han pagat parts proporcionals, els veïns es poden sentir indignats.


El president del consell de districte ha acceptat la proposta de crear un grup de treball que serveixi per explicar el projecte. Martorell ha avançat que la trobada serà 'immediata' per poder complir els terminis establerts en l'estudi d'urbanització.

D'altra banda, la sessió d'aquest dilluns al vespre ha servit perquè els veïns de Mas Gener hagin anunciat que enguany no podran celebrar la festa major del barri per motius econòmics. A més, el membre de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mira-sol Joaquim Arnal ha anunciat que deixa el seu càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.