L'Estat es compromet a trobar solucions a l'endeutament dels ajuntaments abans que acabi l'any


Temes relacionats

El món local demana que els ajuntaments que compleixen en matèria d'endeutament quedin fora de la restricció de crèdit (31/mai/10)

Colldeforns (PSC-PSOE): 'No crec que la limitació de l'endeutament municipal sigui injusta' (28/mai/10)

L'Ajuntament veu 'tècnicament incorrecta' la informació de l'Estat sobre l'endeutament municipal (22/abr/10)


  • Comparteix:

El president de la FMC, Manuel Bustos; el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías; i el president de l'ACM, Salvador Esteve, en un moment de la reunió / Font: ACN

El president de la FMC, Manuel Bustos; el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías; i el president de l'ACM, Salvador Esteve, en un moment de la reunió / Font: ACN

El secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías, s'ha compromès davant la Comissió Municipalista de Catalunya a 'analitzar' i trobar solucions a l'endeutament dels consistoris catalans. L'objectiu és evitar que els projectes cofinançats amb els ajuntaments s'hagin d'aturar o puguin perdre finançament europeu del fons FEDER, davant el decret llei que els impedeix adquirir crèdit a partir del 2011.

El secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías, ha afirmat aquest dimarts davant la Comissió Municipalista de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis que estudiaran els casos particulars derivats de l'aplicació del decret llei, que entrarà en vigor al gener de l'any vinent.

Gaspar Zarrías

Des del govern de l'Estat trobarem mecanismes per solucionar els problemes de gestió municipal derivats de l'aplicació del decret.









La reunió ha abordat altres problemàtiques que afecten als consistoris, com el pagament a proveïdors i la previsió de pressupostos locals que superin la liquiditat dels propis ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.