La junta de veïns de l'EMD modifica el pressupost per poder rebre diferents subvencions públiques


Temes relacionats

La nova escola bressol de Valldoreix estarà enllestida a mitjans de juliol, un mes després del previst (28/mai/10)


  • Comparteix:

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

Moment de la junta de veïns d'aquest dijous

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ha donat llum verda aquest dijous a la modificació de crèdits del pressupost prorrogat del 2008 per quadrar els comptes públics per l'arribada de subvencions i a l'ampliació de la despesa del menjador de la nova escola bressol. Aquestes modificacions permeten incloure als comptes ajuts de la Diputació de Barcelona i la Generalitat destinats a activitats i contractes de medi ambient. La junta de veïns també ha acordat traslladar la sessió plenària del 29 de juliol al 15 del mateix mes.

La concessió de dues subvencions de la Diputació de Barcelona i tres de la Generalitat per fer diverses auditories d'impacte acústic i d'eficiència energètica en equipaments públics de Valldoreix ha obligat a augmentar el total pressupostat a la partida d'activitats i contractes de medi ambient per un valor de 14.790 euros, el mateix import de les cinc subvencions rebudes.

L'altra modificació aprovada ha estat la del capítol previst pel menjador de l'escola bressol, que s'ha hagut d'augmentar per la major capacitat d'acollir alumnes que tindrà el nou equipament. Ho ha explicat el president accidental de l'EMD, Joan Gaya.

Joan Gaya

Com saben la nova escola bressol té un major nombre d'alumnes i s'ha de contemplar en el pressupost.



Aquest increment de la despesa de 12.500 euros es cobrirà amb les quotes que pagaran els pares el proper curs escolar. El nou equipament està previst que estigui enllestit el mes que ve.

L'altre punt de l'ordre del dia ha estat l'acord de traslladar la junta de veïns del 29 de juliol al 15, per minimitzar l'impacte durant el període de vacances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.