Fortuny destaca el paper actiu dels ajuntaments per aplicar correctament la Llei de salut pública


  • Comparteix:

Moment de la conferència / Font: Localpress

Moment de la conferència / Font: Localpress

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, aposta per la col·laboració entre administracions per aplicar la Llei de salut pública. Fortuny, que ha participat aquest dimecres en una taula rodona al World Trade Center de Barcelona, ha subratllat la importància dels ajuntaments a l'hora d'aplicar la legislació i ha dit que cal adoptar un paper actiu per part de les administracions per garantir una bona salut pública.

Carmela Fortuny ha ressaltat el paper actiu dels ajuntaments a l'hora d'aplicar la Llei de salut pública i ha fet una crida a la col·laboració entre administracions per poder identificar els serveis necessaris i oferir una salut pública eficient i de qualitat. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania també ha reflexionat sobre les implicacions de la legislació en un acte organitzat pel departament de Salut de Generalitat.

La taula rodona, titulada 'Governança estratègica i participació en salut púbica', també ha comptat amb la presència de la regidora de Salut de l'Ajuntament de Reus, Neus Garrido, i de la delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Isabel Ribas, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.