CIU creu que les crítiques del PP al pacte amb ERC demostren que no ha paït la derrota


  • Comparteix:

El sotspresident de CIU, Joan Recasens.

El sotspresident de CIU, Joan Recasens.

Convergència i Unió considera 'de mal perdre' les crítiques que el Partit Popular ha llançat contra el pacte de govern que s'està tancant amb Esquerra Republicana. El sotspresident de la federació assegura que és, com a mínim, temerari, que el PP intenti capitalitzar l'acció de govern dels últims tres anys.

El sotspresident de CiU, Joan Recasens, ha assegurat que s'està treballant de valent per tancar un acord amb Esquerra quan abans, sense intentar retardar-lo o esperant directrius dels partits. Segons Recasens, no sona gens bé que el Partit Popular intenti deslegitimar un pacte que no sigui amb ells.

Joan Recasens

CiU sempre ha treballat buscant el millor per Sant Cugat, i dir que hi ha interessos o directrius de partit és de mal perdre.


Recasens ha valorat positivament els fruïts que va donar el pacte amb el PP, però ha puntualitzat que Recoder va ser qui va liderar el projecte de ciutat. Segons el sotspresident de la federació, no és de rebut que els populars s'apuntin tots els mèrits:

Joan Recasens

Es va fer un bon pacte, i una bona feina durant l'últim mandat, però liderada per CiU especialment.


Recasens ha recordat que el pacte amb Esquerra es va proposar abans de les eleccions, i ha afirmat que han tingut, i encara tenen, diferents alternatives per formar govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.