ERC demana a l'Ajuntament transparència, claretat i contundència arran les informacions aparegudes del 'cas Palau'


  • Comparteix:

Raül Grangé en una imatge d'arxiu

Raül Grangé en una imatge d'arxiu

ERC insta l'Ajuntament a ser 'absolutament transparent, clar i contundent' davant les informacions que s'han fet públiques sobre una possible vinculació del 'cas Palau' amb la nostra ciutat. Els republicans demanen que es faci pública tota la informació que tingui el consistori perquè la ciutadania i els mitjans de comunicació la coneguin. ERC dóna el seu suport a l'alcalde, Lluís Recoder, per si finalment l'Ajuntament decideix querellar-se contra Fèlix Millet.

Davant les notícies aparegudes al voltant de l'adjudicació l'any 2002 de les obres del Pav 3 a Ferrovial, en el marc de la investigació del 'cas Palau', el portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha declarat 'que el primer interessat en ser absolutament transparent és el mateix Ajuntament'.

Els republicans han sol·licitat avui mateix tota la documentació relacionada amb l'adjudicació del concuirs del Pav 3 per estudiar-la al detall, com explica el portaveu d'ERC, Raül Grangé. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Nosaltres creiem que l'equip de govern ha de posar a l'abast dels grups municipals, la ciutadania i els mitjans de comunicació tota aquesta informació. De fet ens consta que ho està fent.


Grangé ha afegit que la seva formació creu en la transparència de l'Ajuntament, tot i que ha dit que cal que es demostri la transparència del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.