ERC demana que es retiri la bandera espanyola de l'Ajuntament com a resposta a la retallada de l'Estatut


Temes relacionats

ERC ha participat al pregó de Festa Major perquè cap bandera no ha hissat a l'Ajuntament (25/jun/10)


  • Comparteix:

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, en una imatge d'arxiu

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, en una imatge d'arxiu

ERC titlla de 'lamentable' que torni a onejar a l'Ajuntament la bandera espanyola just després de l'anunci de la retallada de l'Estatut. La bandera, que no s'ha penjat durant la Festa Major, torna a estar hissada ara i els republicans consideren que és una 'incoherència' del govern de CiU.

ERC no entén que la bandera espanyola estigui retirada només uns dies l'any i la resta llueixi al costat de la senyera. El portaveu republicà, Raül Grangé, veu 'lamentable' que Sant Cugat 'reti lleialtat institucional a Espanya' i es mostra convençut que la immensa majoria de santcugatencs no se senten identificats amb la simbologia espanyola.

Segons Grangé, retirar la bandera només per Festa Major és una 'operació d'estètica' i per això insta l'equip de govern a seguir l'exemple d'altres institucions catalanes, que aquesta setmana han retirat la bandera espanyola de les seves façanes en senyal de protesta.

Raül Grangé

Fer declaracions és fàcil perquè el paper ho aguanta tot, però ara cal passar als fets. Sant Cugat ha de seguir l'exemple d'altres institucions.



ERC vol que la bandera espanyola es mantingui retirada de l'Ajuntament almenys fins la manifestació convocada per Òmnium Cultural prevista pel dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.