L'esquerra independentista santcugatenca convoca una concentració a la plaça del Rei


  • Comparteix:

La CEI integra formacions independentistes de la ciutat

La CEI integra formacions independentistes de la ciutat

La Coordinadora de l'Esquerra Independentista (CEI) convoca una concentració per fer una crida a superar el marc estatutari. Els independentistes consideren que la sentència del Tribunal Constitucional (TC) els reafirma en la 'mort de l'autonomisme' i proposen la 'ruptura democràtica amb un Estat que no ho és'. A la concentració, que tindrà lloc aquest dissabte a les set de la tarda a la plaça del Rei, es llegirà un manifest en favor de l'autodeterminació, la independència i el socialisme.

Els col·lectius que formen la coordinadora, la CUP; el Casal Popular la Guitza, l'Assemblea de Joves i Endavant-Ossan; consideren que les aspiracions de les classes populars catalanes no coincideixen amb les d'una classe política catalana 'sotmesa'. És per això que aposten per l'autogestió i el moviment de base per superar el marc estatutari actual.

El membre de la CEI Jordi López ha explicat a Cugat.cat que la sentència del TC descol·loca a la classe política catalana.

Jordi López

La sentència tanca la porta als nassos de la classe política catalana que fins ara mantenien les poltrones gràcies a les aspiracions del nostre poble.



La coordinadora també participarà a la manifestació convocada pel dissabte de la setmana vinent sota el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.