La PDD i Acte de Sobirania auguren una alta participació a la manifestació del 10-J


  • Comparteix:

Joan Contijoch, a l'esquerra, i Jaume Massanés al seu costat durant la roda de premsa

Joan Contijoch, a l'esquerra, i Jaume Massanés al seu costat durant la roda de premsa

La Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) i el grup Acte de Sobirania es mostren 'molt optimistes' de cara a la participació a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona, organitzada per Òmnium Cultural. Una 'gran manifestació' qualificada d'ocasió 'històrica' que, tal com han augurat, comptarà amb una elevada participació santcugatenca. Per a les dues entitats, la manifestació és una ocasió per reclamar la independència de Catalunya.

Segons Joan Contijoch, membre de les dues entitats, la manifestació té l'objectiu de reclamar la independència de Catalunya i no de defensar l'Estatut. Per a Contijoch, l''Estatut i la seva mare, la Constitució, ja estan enterrats'.

Joan Contijoch

Fem una crida als santcugatencs ha participar a la manifestació, que sevirà per reclamar la independència.




Segons Contijoch la resposta de la ciutadania posarà de manifest la claredat de la sentència, que demostra el trencament de les relacions entre Catalunya i Espanya. Contijoch ha afegit que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha dit 'no' a l'autogovern català.

El membre de la Plataforma pel Dret a Decidir Jaume Massanés ha assegurat que hi ha un 'cert nerviosisme' pel gran nombre d'estalades que hi haurà durant la manifestació.

Jaume Massanés

Hi ha cert nerviosisme pel gran nombre d'estalades que hi haurà a la manifestació.





Massanés i Contijoch han augurat que a la manifestació no hi assistirà gaire gent que tingui la intenció de defensar l'Estatut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.