El cap de campanya del PSC parlarà a Sant Cugat sobre la retallada de l'Estatut


  • Comparteix:

Francesc Collboni

Francesc Collboni

El director de campanya del PSC, Jaume Collboni, pronunciarà aquest dijous a Sant Cugat una conferència sobre les directrius de la política dels socialistes catalans. L'acte, que tindrà lloc al Centro Popular Andaluz (CPA), també tractarà la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, la idea de federalisme i els problemes d'encaix entre Catalunya i l'Estat espanyol.

Fa un parell de mesos que la secció local del PSC pretenia que el cap de campanya dels socialistes, Jaume Collboni, oferís una xerrada a la ciutat. L'objectiu era presentar els eixos que defineixen la tasca nacional del PSC, però l'actualitat ha fet que la conferència també tracti les relacions entre Catalunya i l'Estat espanyol. Ho explica el primer secretari dels socialistes de la ciutat, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

La xerrada parlarà de les línies mestres del partit, però també parlarà de l'Estatut, del federalisme i de l'encaix autonòmic.





Collboni és també coordinador del grup parlamentari del PSC, va ser membre de la direcció nacional d'UGT a Catalunya i va formar part del Consell Econòmic i Social entre 1999 i 2001. L'acte tindrà lloc aquest dijous a la seu del CPA a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.