El PSC insta l'Ajuntament a actuar sobre els edificis en perill d'ensorrament


Temes relacionats

S'ensorra una casa al carrer Major sense causar ferits ( 3/jul/10)


  • Comparteix:

Immoble del carrer Major número 1

Immoble del carrer Major número 1

El PSC ha exigit a l'equip de govern que actuï sobre alguns immobles del carrer Major que es troben en 'situació de runa'. Concretament, el primer secretari dels socialistes santcugatencs, Ferran Villaseñor, ha citat l'edifici número 1, que ja es troba apuntalat, i el número 17. La demanda s'ha fet arran de l'ensorrament d'una part d'un edifici del mateix carrer Major el passat divendres.

El primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, ha demanat a l'Ajuntament que actuï sobre algunes cases que es troben en 'mal estat' i que per tant, suposen un 'perill' per als ciutadans que circulen per aquesta via.

Ferran Villaseñor

Creiem que tenim el dret a exigir a l'equip de govern que faci les accions oportunes per tal que aquestes cases quedin consolidades.










Segons la Llei Catalana d'Urbanisme del 2005, els ajuntaments tenen potestat per intervenir en aquells immobles que presentin una situació de ruïna, ja sigui per mitjà de multes o exigint als propietaris la seva restauració.

En concret, Villaseñor ha fet referència a l'immoble número 1 del carrer Major, situat a les cases porxades declarades patrimoni cultural local, i al número 17, que compta amb el comerç de Ca n'Auladell. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Una es troba a les arcades i fins i tot està tapiada, i l'altre, a Ca n'Auladell. Són cases que estan en una franca situació de runa.





Els socialistes també han citat Can Quitèria com un espai inclòs al Pla d'Equipaments que requereix una 'actuació' a causa del seu deteriorament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.