El Parlament demana a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3


Temes relacionats

L'alcalde convocarà l'oposició de forma extraordinària per informar de l'adjudicació del PAV3 ( 7/jul/10)

L'oposició demana transparència sobre el 'cas Palau' i la presumpta vinculació amb Sant Cugat ( 1/jul/10)

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)


  • Comparteix:

Instal·lacions del Pavelló 3

Instal·lacions del Pavelló 3

La Comissió d'investigació del Parlament sobre el cas Palau ha demanat a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3. Aquesta petició arriba després que 'El Periódico' establís una possible relació entre el cas Palau i l'adjudicació d'aquesta obra, segons la qual Fèlix Millet va negociar una comissió del 4% per l'adjudicació a Ferrovial de les obres del PAV3 de la rambla del Celler. El consistori ja ha fet arribar aquest informe que també havien demanat els partits de l'oposició local.

L'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3 ja és en mans de la Comissió d'Investigació del cas Palau. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha mostrat confiat amb el contingut de l'informe.

Lluís Recoder

Ahir vam rebre el requeriment del president i ahir mateix vàrem lliurar l'expedient.



Recoder ha assegurat que les adjudicacions a Sant Cugat són 'impecables' i amb totes les garanties de transparència i legalitat i és per això que es mostra tranquil davant la revisió de l'expedient. D'altra banda, ha lamentat que s'hagi barrejat el 'bon nom' de l'Ajuntament i de Sant Cugat amb qüestions 'tèrboles i fosques'.

Al mateix temps, els partits de l'oposició de la ciutat també han tingut accés a la informació que van demanar arran la publicació de l'article d''El Periódico'.

El portaveu del PSC a la ciutat, Salvador Gausa, ha assegurat que tots els partits volen aclarir la situació quan abans millor.

Salvador Gausa

El que queda per aclarir és si aquest pressumpte pagament de comissions s'ha fet.




Gausa s'ha mostrat satisfet per haver rebut ja la informació tot i no haver pogut analitzar-la encara a causa de l'extensió de l'informe que té gairebé 500 pàgines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.