El PSC es mostra disconforme amb el nomenament de Lluís Campins com a nou director del Museu


  • Comparteix:

El Partit dels Socialistes demana explicacions a la tinent d'alcalde de Serveis Personals pel nomenament 'a dit' de Lluís Campins com a nou director del Museu de Sant Cugat. El PSC, tot i respectar la trajectòria professional de Campins, considera que aquest càrrec hauria de ser proveït mitjançant convocatòria pública.

Els socialistes s'han mostrat contrariats per haver-se assebentat per la premsa del nomenament de Lluís Campins com a nou director del Museu. El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, ha exigit que -com mana en una administració pública- el nomenament es faci mitjançant una convocatòria pública que garanteixi la transparència del procediment:

Jordi Menéndez

Un carrec tècnic com aquest s'ha de proveir garantint la concurrència, la transparència, el mèrit porfessional mitjançant concurs públic.


Tot i no posar en dubte la vàlua professional de Campins ni la seva capacitat tècnica, el PSC creu que Àngels Solé comença amb 'mal peu' com a regidora de Serveis Personals amb aquest nomenament 'a dit'. Se senten ofesos i creuen que Solé ha bandejat la resta de partits i les entitats culturals de la ciutat en aquest nomenament:

Jordi Menéndez

Volem que els santcugatencs coneixin que noslatres, primer partit de l'oposició, ens hem assebentat per la premsa. Ho considerem de baixa cortesia política.


Recordem que dimarts es va presentar públicament Lluís Campins, llicenciat en història de l'art i fins ara responsable del departament d'educació del MNAC com a nou director del Museu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.