L'Ajuntament demana als veïns de Coll Favà un esforç de diàleg


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Presidència ha aclarit que el trencament del pacte no va ser intencionat ja que no es coneixia.

El tinent d'alcalde de Presidència ha aclarit que el trencament del pacte no va ser intencionat ja que no es coneixia.

L'Ajuntament demana a l'Associació de veïns de Coll Favà un esforç de diàleg per reconduir la situació desencadenada després de la ubicació de la fira de Festa Major al barri. El tinent d'alcalde de Presidència manté que es desconeixia l'acord i que la voluntat és recuperar la bona entesa que ha regnat fins ara entre els veïns de Coll Favà i el consistori.

Joan Recasens ha explicat que les mobilitzacions no són la via per solucionar les coses i que des de l'Ajuntament s'aposta per obrir el diàleg amb els veïns i superar el malentès provocat per la ubicació de la Fira al barri. El tinent d'alcalde sosté que no tots els membres del consistori coneixien l'acord, i que en tot cas, si l'acord existís, és moment ara de mirar endavant:

Joan Recasens

No vam trencar el pacte intencionadament. No posem en dubte que hi fos, Ara cal mirar endavant..


Recasens convida als veïns a reconduir la situació i parlar plegats del futur del barri. Segons el tinent d'alcalde de Presidència no seria bo que s'enquistés la situació i es trenqués la bona entesa que ha caracteritzat fins ara la relació entre l'equip de govern i Coll Fava:

Joan Recasens

Volem que el diàleg i la col·laboració s'imposi. Apostem per no magnificar el que ha passat


Recasens no ha posat en dubte que s'arribés a un acord amb l'anterior regidora de Serveis Personals per ubicar la fira a Coll favà cada dos anys, però assegura que aquest pacte no va ser comunicat a la resta de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.