Recoder repassa les actuacions de l'Ajuntament per fer front a la crisi


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha repassat aquest dimecres les principals actuacions endegades des de l'Ajuntament en materia econòmica i social per fer front a l'actual crisi econòmica. Recoder ha explicat que han de ser 'indissociables' les polítiques socials de les de promoció econòmica perquè sinó s'acaba 'repartint misèria'. En aquest sentit ha destacat el gran esforç d'ajuda dels serveis socials del consistori i l'especial interès per afavorir el teixit econòmic, educatiu i empresarial per fer de Sant Cugat una ciutat 'acollidora' per fer-hi negocis. Recoder ha encoratjat els assistents a seguir fent 'xarxa' per fer créixer l'economia i el benestar de la ciutat.

Recoder ha destacat que durant el 2009 es van incrementar més d'un 25% les partides de polítiques socials i més d'un 5% les destinades a la reactivació econòmica i que totes dues han d'anar juntes per poder fer veritables polítiques socials.

Lluís Recoder

Som molt conscients que sense un sector econòmic fort, les polítiques socials queden en pura demagògia i acabes repartint misèria.




Recoder ha repassat a grans trets moltes de les actuacions del consistori en matèria social com poden ser les beques menjador i d'altres de promoció econòmica de la ciutat com la tasca del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), el fòrum Santcugatribuna i l'anunci al Financial Times. En aquest sentit, ha elogiat la tasca dels serveis socials de l'Ajuntament com la primera línia per lluitar contra l'exclusió social.

Lluís Recoder

Els serveis socials bàsics són la primera trinxera de l'Ajuntament per lluitar contra la desestructuració social.




Una seixantena de persones han assistit a la xerrada que ha portat per títol 'Mesures socials i econòmiques adoptades per l'Ajuntament de Sant Cugat davant la crisi', emmarcada en el cicle 'Diàlegs Santcugatribuna'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.