Sant Cugat tindrà partit judicial propi


  • Comparteix:

La consellera, de visita a Sant Cugat, ha informat que el govern espanyol ha aprovat la petició.

La consellera, de visita a Sant Cugat, ha informat que el govern espanyol ha aprovat la petició.

Sant Cugat disposarà de partit judicial propi, previsiblement, a partir del segon semestre del 2004. El govern espanyol ha aprovat la petició i ara només falta que es faci efectiva la reforma de la Llei de Planta que segons els càlculs del departament de Justícia es podria fer a principis de l'any que ve.

La consellera d'Interior i de Justícia, tal i com va prometre a l'alcalde Lluís Recoder va traslladar a Madrid la petició que Sant Cugat disposés de partit judicial propi.

Segons ha explicat la pròpia Núria de Gispert, la petició ha estat aprovada i ara només manca esperar que es faci efectiva la revisió de la Llei de Planta que inclou l'obertura d'un partit judicial a Sant Cugat:

Núria de Gispert

L'any 2004 hi haurà segurament una modificació de la Llei de Planta i aquí anirà el partit judicial de Sant Cugat.


Això suposarà que la ciutat passarà a tenir jutjat d'instrucció i es podran evitar els desplaçaments que fins ara han de fer els ciutadans a Rubí.

En el supòsit que la revisió de la llei de Planta -com apunten les previsions del Departament de Justícia- es fes al mes de febrer, al desembre ja disposaríem de partit judicial.
Aquesta situació provocaria que Sant Cugat comptés alhora amb tots els requisits per tenir una comissaria dels Mossos d'Esquadra a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.