Conesa resta prudent, però no tanca la porta a la successió de Recoder


Temes relacionats

Recoder rep el suport de CiU per ocupar el 8 de la llista electoral del partit (26/jul/10)


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de Mercè Conesa i l'alcalde

Una imatge d'arxiu de Mercè Conesa i l'alcalde

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es posarà a disposició del partit per assumir qualsevol responsabilitat de cara a les eleccions municipals. Malgrat la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, al número 8 de les llistes de Convergència i Unió (CiU) al Parlament, Conesa demana prudència i ha remarcat que encara queda temps per a la cita electoral del municipi.

Conesa es mostra, per sobre de tot, prudent. La tinenta d'alcalde de Territori es reafirma en el projecte liderat per Lluís Recoder i ha mostrat la seva intenció de continuar formant-ne part a llarg termini. Segons Conesa, el model engegat té unes bases sòlides que permeten continuar el projecte. De cara a les properes eleccions municipals, la tinenta d'alcalde assegura que estarà a disposició del partit per assumir el càrrec que pertoqui. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Sóc a disposició del partit i, si el partit em demana qualsevol responsabilitat, em tindrà per accedir-hi. Però és molt aviat encara.



La tinenta d'alcalde de Territori ha subratllat que encara queda temps per a les municipals i que, ara mateix, el màxim repte de la federació nacionalista és arribar al govern de la Generalitat. La presència de tres membres del govern local, inclòs l'alcalde, a les llistes de CiU al Parlament possibilitarà exportar l'essència del model santcugatenc a nivell català. Així ho ha defensat Conesa.

Mercè Conesa

La presència de la manera de fer a Sant Cugat implica una voluntat de fer una sèrie de canvis en la política parlamentària. Podem reduir distàncies amb la ciutadania.



L'alcalde, Lluís Recoder, ocupa el número 8 de la llista de CiU al Parlament aprovada aquest dissabte. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ostenta la 22a plaça i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, el número 43.

Mercè Conesa, llicenciada en Dret i militant de Convergència Democràtica de Catalunya, ocupa el càrrec de tinenta d'alcalde de Territori des del 2003. Amb anterioritat, havia estat responsable de polítiques socials i serveis interns a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.