Recoder rep el suport de CiU per ocupar el 8 de la llista electoral del partit


  • Comparteix:

Recoder i Mas en una foto d'arxiu

Recoder i Mas en una foto d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, ocupa el número 8 de les llistes de CiU a les eleccions al Parlament, previstes per aquesta tardor. La federació nacionalista ha ratificat aquest dissabte les llistes en un consell nacional de la formació celebrat a Lloret de Mar. La representació santcugatenca compta també amb el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, al número 22; la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, al 43; i l'exregidora de Cultura Àngels Ponsa al 39, tal com va avançar Cugat.cat. La incorporació de Recoder és una de les novetats d'unes llistes que estan marcades pel caràcter continuïsta, una aposta del líder de la formació Artur Mas que ha rebut el suport de la militància.

El també president de la Comissió Nacional de Política Municipal de CDC, Lluís Recoder, creu que el número 8 és un lloc destacat que el permetrà treballar pel canvi al govern de la Generalitat.

Recoder ha explicat a Cugat.cat què aportarà des de la seva posició.

Lluís Recoder

L'experiència. El sentit comú que dóna treballar cada dia i il·lusió. Els que estem als ajuntaments lluitem pels ideals de país però que contrasten amb la realitat.



Aquesta visió local estarà reforçada per la presència de dos membres més de l'equip de govern local, Joan Recasens i Marta Subirà, a més de l'exregidora Àngels Ponsa. Per a Recoder, això servirà per defensar 'la manera de fer' santcugatenca a l'àmbit nacional. Recoder també s'ha mostrat satisfet amb la incorporació de cares noves, una petició que l'alcalde havia expressat en diverses ocasions i que ha quedat plasmada sobretot per la incorporació de polítics vinguts del món local.

El tinent d'alcalde de Presidència i diputat al Parlament des del 2006, Joan Recasens, ha valorat així la incorporació de cares noves.

Joan Recasens

Tenim una visió diferent i de més proximitat. Això combinat amb gent amb experiència és el que necessita el país.




L'exregidora de Cultura Àngels Ponsa ha coincidit amb Recoder i Recasens en destacar l'aportació a les llistes de polítics locals.

Àngels Ponsa

És un valor afegit. El món municipal és un bon aprenentatge per després servir al país.





Les llistes de CiU, liderades per Artur Mas, compten amb la membre d'Unió Joana Ortega de número 2. A més de la incorporació de Recoder, la candidatura de la federació nacionalista també inclou l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, al 17è lloc. L'actual portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ocupa el 6è. Pujol va ser una de les veus que van reclamar un lloc destacat per a Recoder.

La llista també incorpora la independent Cristina Iniesta, directiva de l'Hospital del Mar, que anirà al número 15. El fitxatge d'independents és una altra de les apostes d'Artur Mas per formar 'el govern dels millors'.

El consell nacional de CiU ha ratificat la llista de Tarragona que encapçalarà l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la de Lleida, amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la de Girona, amb l'alcalde de Figueres, Santi Vila.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Joan Recasens premi 2009 al parlamentari que menys treballa. Un bon exemple del que es CIU.

Joan Serrallonga. Enviat el 25/jul/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.